Bindweefselmassage? Effectief en ontspannend

Foto: Jeannette Huisman

Een schoonheidsspecialiste alleen iets voor vrouwen? Dat hoeft helemaal niet, want steeds meer mannen zien de voordelen in van een bezoek aan een expert. Door regelmatig een bindweefselmassage te boeken voor je huid zorg je voor een gezonde, mooie en jong ogende huid. Stoer en stevig!

Bij een slechte doorbloeding kunnen onder meer rimpels, verklevingen of acne ontstaan – en dat wil je natuurlijk niet. Een bindweefselmassage is precies wat je dan nodig hebt! Alleen al als je van massages houdt is deze behandeling heel fijn, maar er zijn veel meer voordelen. Met een bindweefselmassage wordt de huid gestimuleerd door middel van diverse intensieve massagetechnieken. De huiddoorbloeding wordt gestimuleerd, de huidstructuur verbetert, blokkades worden gereduceerd en het bindweefsel verstevigt. Door deze massage is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen en voor een beter transport van zuurstof te zorgen.

De bindweefselmassage kan helpen bij vele vormen van huidverbetering zoals bij acne, eczeem, littekenvorming, een vale en vermoeide huid, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten. Voormalig voetballer Khalid Boulahrouz zweert al jaren bij de bindweefselmassage en de producten van hannah. Khalid: ‘Als je een goede tenniswedstrijd wilt hebben, heb je wel twee goede tennissers nodig. Dat geldt ook voor een mooie huid. De hannah huidcoach doet haar uiterste best om de huid te verbeteren maar zelf moet je ook thuis aan de slag.’

Na één behandeling zie je zeker al een verbetering van je huid. Wel is het aan te raden om meerdere behandelingen te ondergaan voor een optimaal resultaat.

Dit is wat je kunt verwachten:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

De massage mag alleen uitgevoerd worden door specifiek opgeleide huidcoaches. Wil je weten waar jij voor deze stevige en stoere massage terecht kan? Kijk dan op hannahhuidcoach.nl en vind een huidcoach bij jou in de buurt!

Geef een reactie