hannah Oxys Genes: zuurstofboost voor je huid

Hoe staat het met jouw Grieks gesteld? Wist je dat Oxys Genes in het Nederlands zuurstof producent betekent? Niet voor niets heeft hannah haar intensieve zuurstofbooster voor de huid ‘Oxys Genes’ genoemd! Want zuurstof, daar kan je huid niet zonder. En op basis daarvan heeft hannah deze crème ontwikkeld.

Zuurstof is letterlijk van levensbelang, voor welke huid dan ook. Want wist je dat een huid die te weinig zuurstof krijgt vaal en dof wordt, een vermoeide uitstraling krijgt en ook (bijna) niet bruin wordt? Ook verslapt en veroudert de huid sneller, omdat voor een gezonde celstofwisseling en -vernieuwing ook zuurstof nodig is. En dat terwijl je juist een stralende huid wil, zeker net nu de zomer voor de deur staat! Daarom is het noodzakelijk je huid te voeden. hannah Oxys Genes zorgt voor een pure en intensieve zuurstofboost in de huid, waardoor deze gezonder en vitaler wordt, steviger en veerkrachtiger voelt en er opvallend frisser, goed doorbloed en stralend uitziet. Een verademing voor je huid!

Bruining

Nu de zomermaanden eraan komen, wordt onze huid blootgesteld aan de zon. UV-straling in combinatie met zuurstof zorgt ervoor dat je bruin wordt, door oxidatie van het aanwezige huidpigment. Hierdoor worden de pigmentcellen in je huid actief en produceren zij melanine. Dat zorgt voor een gebruinde huid, maar zonder zuurstof zal de bruining niet echt los lopen. Ook daarom is het goed Oxys Genes te gebruiken, want hierdoor wordt niet alleen het zuurstofgehalte in de huid optimaal waardoor je mooi bruin wordt, deze crème zorgt ook voor een fris ogende en heldere uitstraling. Oxys Genes is daarom echt geschikt voor mannen en geeft je huid een hernieuwde vitaliteit en een stralende teint, dankzij de kracht van hét levenselixer, namelijk: pure zuurstof!

Let wel op dat een overdaad aan zonlicht schadelijk is, dus een goede zonbescherming met het juiste hannah Sun Perfection product is noodzakelijk. Zo behoud je een mooiere en langere gebruinde huid.

Mocht je vriendin nu meelezen, zij kan het ook met alle plezier gebruiken; hannah Oxys Genes is geschikt voor hem en haar!

hannah Oxys Genes kost €59,-.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *