Win een familie lidmaatschap bij een David Lloyd Club

Hoe staat het nu, zo aan het einde van januari, met jouw goede voornemens? Lukt het je om ze vol te houden of kost het toch wel wat moeite om achter die laptop voorbij te komen of die extra dagen in de sportschool door te brengen? Om je een steuntje in de rug te geven heeft David Lloyd Clubs onlangs de ‘Temptation Blocker’ geïntroduceerd. Om de lancering van de Temptation Blocker te vieren en ervoor te zorgen dat echt niets je meer in de weg staat om je goede voornemens vol te houden, mogen we namens David Lloyd Clubs twee gezinnen drie maanden lang een gratis lidmaatschap aanbieden!

Met deze nieuwe browser plug-in kun je zelf aanpassen wat je online te zien krijgt. Of het nu gaat om een gezonde levensstijl óf het wegfilteren van webshops ;-). Je stelt zelf in welke afleidingsbronnen op internet vermeden moeten worden en kunt hierbij kiezen uit de volgende categorieën:

 1. Help mij geen geld meer uit te geven aan…
 2. Help mij niet langer afgeleid te worden door…
 3. Help mij te bezuinigen op…
 4. Help mij mijn inname van … te verminderen
 5. Help mij te voorkomen dat ik iets lees over…

David Lloyd Clubs

De David Lloyd Clubs is ook de perfecte plek voor gezinnen. Want terwijl je kinderen een leuke DL Kids les of activiteit doen, kunnen jij en je lief sporten in de fitnessruimte, nieuwe groepslessen proberen of gewoon ontspannen en tot rust komen in de sauna of spa. Er is dus keuze genoeg: ga lekker zwemmen, speel een potje tennis en verwen jezelf en je gezin met een gezonde maaltijd in het restaurant*.

Een familie** lidmaatschap bij David Lloyd van drie maanden heeft ongeveer een waarde van €400,-***.

Wij geven twee keer een David Lloyd familie lidmaatschap van drie maanden weg bij een club naar keuze!

Volg ons op Instagram, Facebook en YouTube en laat hieronder je gegevens achter. (winmechanisme laat ik aan jullie over)

*Activiteiten verschillen per vestiging David Lloyd Club.
**Twee volwassen + max. 3 kinderen
***Waarde verschilt per vestiging David Lloyd Club. 

De winactie is afgelopen. Winnaars krijgen persoonlijk bericht!

 • PaJacq

  wat een origineel idee.. ga ik cadeau doen aan mijn zoon en zijn gezin.. allebei nieuwe baan.. knetterdruk.. tegen overspannen aan.. Dit zal ze goed doen.. Wel eerst ff winnen, natuurlijk. Ben benieuwd

 • Marij Brand

  Ik ga voor: te bezuinigen op….. :D

 • Raaf Klein

  Wat een fantastische hulp, dit wel heel graag willen.

 • Britt van Delft

  Ik hoor veel goeds over deze club, maar helaas nog niet kunnen bewonderen. Aangezien ik sinds paar maanden samen met mijn partner sport. Zou ik erg benieuwd zijn of dit wat voor ons is.