Word het klimaat de baas

Hoe verleng je de levensduur van een nagenoeg onverslijtbaar outdoor jacket? Haglöfs kwam met een ijzersterk idee: maak onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn super gemakkelijk te vervangen. Geïnspireerd door deze gedachte ontwikkelde het Zweedse merk het nieuwe Eco Proof Jacket. Met een slimme rits die je heel eenvoudig zelf kunt vervangen, zonder dat je nieuwe taping hoeft aan te brengen.

Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur. Het innovatieve merk wil mensen inspireren om eropuit te trekken en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Klimaat

Het Haglöfs Eco Proof Jacket is bij uitstek geschikt voor ons klimaat: zon, wind, regen, vorst of sneeuw, deze jas beschermt je overal en altijd. De Proof Eco 3-laags stof is hoofdzakelijk gemaakt van gerecycled polyester, dat ook weer hergebruikt kan worden als het echt op is. De 2-weg stretch stof van het jack geeft veel bewegingsvrijheid.

Optimaal

Er is gebruik gemaakt van het eigen Proof Eco membraan, een hoogwaardig membraanweefsel dat 100% fluorcarbonvrij is. Het is water- en winddicht, soepel, licht van gewicht en blijft extreem goed ademen. De binnenzijde van het jack heeft een diamantvormig weefsel dat de vochtafwikkeling en temperatuur binnen de jas optimaal regelt. De twee steekzakken met mesh bevorderen tevens de luchtcirculatie.

Haglöfs verlengt met haar basisfilosofie niet alleen de levensduur van kleding, maar streeft er ook naar om de impact op de natuur te minimaliseren. Het Eco Proof Jacket van Haglöfs heeft de ISPO Award 2018 gewonnen in de categorie Urban Outer Layer 3L.

Geef een reactie