UNIEKE BOX MET CADEAUS VOOR PAPA’S (TO BE)

Word een vriend van je binnenkort vader? Of verwacht je zelf binnenkort een kleine? Dan komen er genoeg zaken waar je je op moet voorbereiden. En daarom vinden we dat elke papa – of het nu je zwager, een vriend of jijzelf – wel eens getrakteerd mag worden op een verrassingspakket vol leuke en bruikbare spullen die zowel bij papa als bij de baby voor verwenmomenten zorgen! 

Voor (aanstaande) moeders is veel te vinden, maar de vaders worden vaak een beetje vergeten. De Hip&Papa Box brengt daar verandering in met twee verrassingsboxen die zijn afgestemd op de fase waarin een vader zich bevindt. Voor vaders met een pasgeboren kind is er de Papa Box en voor aanstaande vaders is er een Papa to be Box. Hiermee kunnen aanstaande vaders zich op een leuke manier voorbereiden op de geboorte van hun kind.

Waar de box uit bestaat? Stuk voor stuk producten die passen bij de echte papa & baby momenten. Denk aan samen badderen en douchen. Het zijn geen bomvolle goodieboxen vol flyers, samples en reclame, maar echte cadeauboxen met vijf mooie, kwalitatieve en bruikbare producten die een verwenmoment creëren voor zowel de vader als de baby.

Er zijn twee verschillende boxen verkrijgbaar: voor vaders met een pasgeboren kind en voor vaders to be. De boxen zijn verkrijgbaar voor € 37,50 per stuk (maar hebben een waarde van boven de €50,-) en bestel je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *