Vondelgym slaat handen ineen met Reebok

Fitness is niet langer het aframmen van een schema op allerei netjes naast elkaar geplaatste toestellen in een gym. Fitness is uitgegroeid tot een veelzijdige sportieve levensstijl bestaande uit meerdere disciplines. Een bokszaktraining op maandag, een yoga lesje op woensdag en een HIIT training op zaterdag. De Fitness Generation is op zoek naar een continue uitdaging, variatie en sociale connecties. Dat is waar Reebok en Vondelgym elkaar helemaal vinden.

Be more human

Met haar ‘Be More Human’ visie doet Reebok een oproep aan de wereld om beweging en fysieke inspanning te omarmen alsmede de weg naar een betere versie van jezelf. Beweging maakt je lichaam niet alleen sterker, maar daagt je ook uit om de best mogelijke versie van jezelf te zijn – fysiek, mentaal en sociaal. ‘Bij Reebok hebben we sterke relaties opgebouwd met enkele van de meest innovatieve partners en toonaangevende fitnessprogramma’s die bewijzen dat fitness meer is dan enkel een activiteit – het is een levensstijl die verder reikt dan de gym.” aldus Jessy Houtman, Senior Brand Manager van Reebok Benelux.

Visie

En dit is ook waar Arie Boomsma, oprichter van Vondelgym, heilig in gelooft. De samenwerking tussen Reebok en Vondelgym is dan ook een mooi verlengde van deze gedeelde visie en kernwaarden. ‘Reebok past ontzettend goed bij Vondelgym. Echt een sportersmerk, met een rauwe kwaliteit en oog voor het sociale aspect van trainen. Sport als onmisbaar deel van je leven. Een visie die overeenkomt met wat wij doen, en waar wij voor staan‘, benadrukt Arie Boomsma.

Ontwikkelingen

Net als Reebok, gelooft Vondelgym in deze nieuwe ontwikkelingen in de fitness wereld. Vondelgym is sinds 2015 actief in Amsterdam en beschikt inmiddels over twee vestigingen. Met een uitgebreid dagelijks aanbod aan diverse groepslessen, clinics en één-op-één trainingen helpt Vondelgym haar leden met hun persoonlijke ontwikkeling binnen de fitness lifestyle. Door elke training opnieuw prikkelende informatie te geven over bewegingen, technieken, voeding en gezondheid geeft ze haar leden alle nodige tools in handen om de beste versie van zichzelf te worden. Van yoga tot bokszaktraining en van CrossFit tot hardlopen, bij Vondelgym is alles mogelijk.