Buddha to Buddha x your premium store

Buddha to Buddha is een begrip in de sieradenwereld. De accessoires van dit Nederlandse lifestylemerk zijn wereldwijd bij meer dan vijfhonderd verkooppunten verkrijgbaar, en vanaf eind oktober komt daar een eigen brand store bij!

Buddha to Buddha opent in samenwerking met YOUR PREMIUM STORE haar eerste brand store in Antwerpen. Vanaf eind oktober kun jij deze winkel bezoeken en de totale Buddha to Buddha experience beleven. Buddha to Buddha laat zien dat ze een authentiek merk is met een heritage en lifestyle.

BTB Brand Store_5

De winkel biedt ruimte aan de uitgebreide collectie sieraden waarbij wisselend speciale collecties worden gepresenteerd. De speciale collecties zijn de retro collectie, de sieraden waarmee het allemaal is begonnen, de showpieces, de pronkstukken waar maar één exemplaar van is gemaakt en de gold collection. Daarnaast wordt de horlogecollectie getoond en is er aandacht voor kunst en bijzondere samenwerkingen. Kortom, een winkel die qua beleving, assortiment en inrichting geen gelijke kent.

Your Premium Store is een wereldwijd erkende retailer die in 2003 is uitgeroepen tot Best Retailer of the World. Net als Buddha to Buddha zijn design, innovatie, trends en premium belangrijke waarden voor Your Premium Store. Vandaar dat deze samenwerking al jarenlang stand houdt.

Kloosterstraat 78, 2000 Antwerpen
Dinsdag tot en met zaterdag open van 10:00 tot 18:30 uur
Elke zondag open van 13:00 tot 18:30 uur
Maandag gesloten

BTB Brand Store_6