TAG Heuer nieuwe partner van Aston Martin

TAG Heuer slaat de handen ineen met Aston Martin Racing Autosport. Het resultaat? Twee stijlvolle horloges die gepresteerd werden tijdens de International Geneva Motor Show.

Het is een prestigieuze verbintenis tussen de twee luxemerken. Het partnerschap heeft een dubbele focus, met Aston Martin en zijn uitzonderlijke automodellen aan de ene kant, en Aston Martin Racing Autosport aan de andere kant.

Kernkwaliteiten

Aston Martin staat voor Britse elegantie en luxe en produceert prestigieuze auto’s. Het is verantwoordelijk voor een aantal van de meest krachtige racing modellen op de markt. Sinds 1913 heeft het merk met haar beroemde gevleugelde logo vele luxe auto’s ontworpen en geproduceerd, waarvan sommige een iconische status hebben bereikt. Aston Martin heeft kwaliteit en authenticiteit hoog in het vaandel staan, en daardoor past het perfect bij de identiteit van TAG Heuer.

Passie

EAN-Claude Biver, CEO van TAG Heuer en voorzitter van de LVMH Group horloges Division, vertelt over de samenwerking: ‘Aston Martin heeft de dezelfde genetische samenstelling als TAG Heuer: luxe, kwaliteit, mooie producten, innovatie, geschiedenis, emotie en prestaties. Daarom zijn wij blij om te kunnen werken met zo’n prestigieuze naam die onze passie voor auto’s deelt.’

Twee modellen

Het eerste model is de TAG Heuer Carrera Calibre Heuer 01 chronograph en het tweede model is de TAG Heuer Formula 1 chronograph. Dit laatste horloge is geïnspireerd op Aston Martin Racing. Bekijk ze hieronder!