BOLAS UNDERWEAR-SET

Naast twee keer TalkiesMAN brengen we ook zes keer per jaar de reguliere editie van Talkies Magazine uit. Wil je in totaal acht keer per jaar Talkies als eerste op de mat ontvangen? Neem dan nu een combi-abonnement voor slechts €35 of 16 nummers voor €65 en ontvang de Bolas underwear-set t.w.v. €89,85 cadeau!

Abo actie Bolas Underwear

NEEM DAN NU EEN COMBI-ABONNEMENT VOOR SLECHTS 35 EURO OF 16 NUMMERS VOOR 65 EURO

EN ONTVANG DE BOLAS UNDERWEAR-SET T.W.V. €89,85 CADEAU!

Grab life by the balls! BOLAS Underwear is een underwear merk dat mannen de mogelijkheid biedt een avontuurlijke en zelfverzekerde lifestyle te volgen. De boxers zijn cool, sportief, comfortabel en kwalitatief – omdat comfortabel underwear zorgt voor relaxte dagen en avontuurlijke nachten. BOLAS ontwikkelt de meest comfortabele base layer en gaat zelfs verder dan dat… BOLAS biedt je de kans je angsten te laten varen en risico’s te nemen.

Een BOLAS wordt gemaakt van ultrazacht katoen en elastan, zodat de boxershort goed aansluit op het lichaam. Het design is geïnspireerd door de bekende jaren ’70 sportbroek en zodoende is BOLAS de perfecte boxershort voor de sportieve man. Comfort staat voor BOLAS hoog in het vaandel – op ieder detail wordt gelet. Zo is de aanhechting van de waistband achter het label weggewerkt om alle irritatie te voorkomen en is het kruisstuk voorzien van een dubbele stoflaag om het welbekende ‘gaatje’ in het kruis te voorkomen. Zelfs de binnenkant is voorzien van kleine iconische BOLAS-logo’s… a nice surprise when you take ’em off…

De inhoud van het pakket bestaat uit een BOLAS Beach Towel, BOLAS Court Red en BOLAS Sport Lines Grey.

ABONNEREN

MIJN GEGEVENSBETAALWIJZE


VOORWAARDEN

Exclusief verzendkosten van het welkomstgeschenk van €6,95. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Prijzen overige landen op aanvraag. Voor abonnementopgave, inlichtingen en adreswijzigingen kunt u zich wenden tot de Talkies abonnementenservice: Daalakkersweg 2 – 72, 5641 JA Eindhoven, T. 088-2266641, info@mijntijdschrift.com. Het abonnementsgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan. Voor betaling ontvangt u een acceptgiro. Betaling d.m.v. automatische incasso is ook mogelijk. Alle abonnementen gelden tot wederopzegging en worden zonder tegenbericht automatisch verlengd. Het opzeggen van een abonnement dient schriftelijk te geschieden bij onze abonnementenservice minimaal vier weken voor het aflopen van het abonnement.

Geef een reactie