MARIE WOLT SMARTPHONE OPLADER

Naast twee keer TalkiesMAN brengen we ook zes keer per jaar de reguliere editie van Talkies Magazine uit. Wil je in totaal acht keer per jaar Talkies als eerste op de mat ontvangen? Neem dan nu een combi-abonnement voor slechts €35 of 16 nummers voor €65 en ontvang de Marie Wolt smartphone oplader t.w.v. €59,95 cadeau!

Draadloos opladen was nog nooit zo eenvoudig én stijlvol tegelijkertijd. 

NEEM DAN NU EEN COMBI-ABONNEMENT VOOR SLECHTS 35 EURO OF 16 NUMMERS VOOR 65 EURO EN ONTVANG DE MARIE WOLT SMARTPHONE OPLADER T.W.V. €89,85 CADEAU!

Geen gedoe meer met kabeltjes en een ideale toevoeging voor op je bureau of werkplek! Het Zweedse merk Marie Wolt maakt deze eenvoudige en stijlvolle draadloze smartphone opladers, in maar liefst 25 verschillende ontwerpen. De draadloze oplader is geschikt voor het opladen van alle Qi-compatibele smartphones, waaronder iPhone 8 en hoger en de nieuwste modellen van Samsung.  De draadloze oplader is naast stijlvol ook zeer kwalitatief en voorzien van een aluminium frame en een plexiglas top. De oplader van Marie Wolt staat voor zorgeloos opladen: een snelle oplaadtijd, detectie van vreemde toestellen en temperatuurregeling. Ook werkt de lader door dunne hoesjes tot 3 millimeter heen. Hoe handig! 

mariewolt.com

ABONNEREN

MIJN GEGEVENSBETAALWIJZE


VOORWAARDEN

Exclusief verzendkosten van het welkomstgeschenk van €6,95. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Prijzen overige landen op aanvraag. Voor abonnementopgave, inlichtingen en adreswijzigingen kunt u zich wenden tot de Talkies abonnementenservice: Daalakkersweg 2 – 72, 5641 JA Eindhoven, T. 088-2266641, info@mijntijdschrift.com. Het abonnementsgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan. Voor betaling ontvangt u een acceptgiro. Betaling d.m.v. automatische incasso is ook mogelijk. Alle abonnementen gelden tot wederopzegging en worden zonder tegenbericht automatisch verlengd. Het opzeggen van een abonnement dient schriftelijk te geschieden bij onze abonnementenservice minimaal vier weken voor het aflopen van het abonnement.