Birra Moretti Zero

Genieten op zijn Italiaans

Nederland maakte vorig jaar kennis met Birra Moretti, en hoe! De Italiaanse favoriet is inmiddels ook tijdens Nederlandse zomeravonden een graag geziene gast op tafel. Maar wist je dat er ook een alcoholvrije variant bestaat van het kwaliteitsbier? Met Birra Moretti Zero kan iedereen tijdens een zomerse uitgebreide borrel thuis of op het terras, alcoholvrij genieten van Birra Moretti, gebrouwen volgens de hoogste standaarden.

Birra Moretti Zero kent een delicate en subtiel bittere smaak en is daarmee een echte alcoholvrije dorstlesser. Deze smaak is ontstaan dankzij een topkwaliteit aan ingrediënten en een speciale brouwmethode waarbij de gist zijn optimale smaak aan het bier geeft, zonder vorming van alcohol. Hierdoor is Birra Moretti Zero een heerlijke dorstlesser, maar ook fantastico in combinatie met gemakkelijke, informele Italiaanse gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van bruschetta met tomaat en peper? Of van gedroogde proscuitto? Of serveer een lekker verfrissende Birra Moretti Zero bij een zelfgebakken foccacia. Kortom: una festa Italiana!

Het moge duidelijk zijn: Birra Moretti is het equivalent van het authentieke Italiaanse leven. Het biermerk dat meer dan 160 jaar geleden is opgericht in Udine, staat voor passie en smaak. De Italiaanse cultuur draait om samen met vrienden en familie te genieten. En hoe kan dat beter dan met goede borrelhappen en kwaliteitsbier? Kortom: deze zomer geniet je van urenlang tafelen onder het genot van een verfrissend glas bier. Met Birra Moretti Zero op tafel verbind je je gasten meer dan ooit: nu kunnen ook de mensen die na het tafelen weer naar huis rijden het Italiaanse gevoel ervaren. Salute!