De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

Maar liefst 24 artiesten reizen aanstaande zaterdag 15 september naar Zwolle, Eindhoven en Amsterdam om de jubilea van De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch te vieren. En dan hebben we het niet over de miste artiesten: onder meer BLØF, Anouk, Guus Meeuwis, Marco Borsato, Chef’Special, André Hazes, Ronnie Flex en Lil’ Kleine zullen optreden tijdens dit eenmalige festival. En je kunt er nog bij zijn!

De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! zal een eigen festival karakter krijgt met tientallen duetten en unieke samenwerkingen van volledige bands. Artiesten en bands zullen veelal in duo-vorm reizen, zo zullen BLØF en Chef’Special voor het eerst samen het podium delen en ook voor Maan, Diggy Dex en Kraantje Pappie is het een eerste live-kennismaking. Marco Borsato reist samen met Jeroen van Koningsbrugge en VanVelzen. André Hazes zal de helikopter delen met Nick & Simon en Xander de Buisonjé. Eerdere edities van De Vrienden van Amstel LIVE! lieten al zien dat Typhoon en DI-RECT het samen goed kunnen vinden, de vriendschap tussen Anouk en Douwe Bob en ook die van Guus Meeuwis en Rowwen Hèze was al veel langer bekend. Deze duo’s zullen dan ook samen op het podium staan. Welke nummers de artiesten gaan doen, blijft voorlopig nog even geheim. Ook zullen er meerdere verrassingsoptredens volgen.

Final acts

De in Zwolle woonachtige rapper Typhoon zal met zijn titanenband en DI-RECT het Park de Wezenlanden in Zwolle sluiten en ook Guus Meeuwis en Rowwen Hèze zullen in hun vertrouwde omgeving van het E3 strand nabij Eindhoven de reis beëindigen. De in Noord-Holland woonachtige Borsato, van Koningsbrugge en VanVelzen eindigen in Amsterdam Spaarnwoude.

Bij zijn? Kaarten voor Zwolle, Eindhoven en Amsterdam zijn verkrijgbaar via vliegendevrienden.nl/tickets.

Geef een reactie