Dit is de Samsung Galaxy S9

Copyright: Samsung

The wait is over: eindelijk kunnen we de nieuwe Samsung Galaxy S9 van dichtbij bekijken. En de looks en specificaties van de nieuwe smartphone zijn veelbelovend, verrassend en kleurrijk. En ja, je kunt hem nú pre-orderen!

Opvallend is ten eerste de vernieuwde camera, die belooft prachtige foto’s te kunnen maken met verschillende soorten licht.

Dubbel diafragma

De telefoon is namelijk voorzien van een dubbel diafragma camera. Hierdoor blijft de kwaliteit van jouw gemaakte foto’s haarscherp. Door de twee F-stop instellingen past deze camera zich automatisch aan veel of juist weinig licht aan. Hierdoor gaat de kwaliteit van je foto’s niet achteruit en maak je korte metten met het ‘korrelige effect’ van foto’s die gemaakt worden in donkere ruimtes of in de nacht.

Slowmotion

Maar dat is nog niet alles, want fans van film en fotografie kunnen lekker losgaan met de Samsung Galaxy S9. Zo kun je filmen met een ongelooflijke snelheid: namelijk 960 beelden per seconde. Dit is mogelijk door de ingebouwde sensor. Ook kun je jouw eigengemaakte filmpjes aanpassen met de Super Slow Mo-functies. Hiermee kun je fragmenten van je beeldmateriaal ontzettend langzaam laten afspelen, of een speciaal moment uit je video in de spotlight zetten.

Emoji

Daarnaast kun je met de AR Emoji-functie een foto bewerken, en je gezicht omtoveren tot een persoonlijke emoji. Door deze functie hoef je niet langer hoeft te struggelen met emoji’s die niet op je eigen gezicht lijken, maar heb je er een die écht op je lijkt. Hoe leuk is dat?

De Samsung Galaxy S9 is vanaf nu te pre-orderen.

Geef een reactie