Don Diablo kondigt grootste tour uit carrière aan

Don Diablo

Don Diablo gaat al heel wat jaren mee in de muziekwereld. Lange tijd was het stil rondom Diablo, maar nu is hij terug van weggeweest met nieuwe muziek. Tijdens RTL Late Night gisteravond kondigde de dj een nieuw tour aan, die de aller grootste uit zijn indrukwekkende carrière is. De tour gaat onder de naam Future XL.

Populairste concerthal

De show vindt plaats in de legendarische AFAS Live, een van Amsterdam’s grootste en populairste concerthallen. Uniek aan deze show is dat Don Diablo zal optreden voor alle leeftijden, waardoor ook de volgende generatie Don Diablo fans de kans krijgen om hem live te zien.

Exclusieve muziek

‘Future XL wordt de grootste show die ik tot nu toe heb gegeven in mijn carrière. Ik draai zelf de langste set die ik ooit heb gedraaid met onder anderen mijn grootste hits van de afgelopen jaren en super veel nieuwe exclusieve muziek waarvan ik denk dat het de toon zal zetten voor wat er hierna in mij carrière gebeurd. Ik heb onwijs veel zijn om een memorabele avond neer te zetten samen met alle trouwe Hexagonians van over de hele wereld. We doen de show is in de AFAS Live, want waar op de wereld is het beter om deze mijlpaal te bereiken dan in mijn stad, Amsterdam.’ – Don Diablo

Futute XL vindt plaats op zaterdag 8 december, te AFAS Live van 18:30 uur tot 23:00 uur.

Geef een reactie