Je nieuwe beste vriend(en)

Let me introduce you: Max, Lasse, Carl, Erik, Marten, Gustav, Ole, Theo en Alfred. Het zijn je nieuwe beste vrienden in de vorm van scheerkwasten van het kersverse scheermerk ‘Nom’. De kwasten zijn stuk voor stuk uitgevoerd in negen designs is frisse kleuren, waarmee nom zich richt op de steeds jonger wordende groep ‘natscheerders’.

Designstudio

Nom is nieuw en regelrecht afkomstig uit de designstudio van Hans-Jürgen Müller: Een kwaliteitslabel met ruim zeventig jaar ervaring in het produceren van hoogwaardige scheerproducten. Om de kwasten ook voor een jong publiek aantrekkelijk te maken zijn deze scherp geprijsd. En nog een voordeel: ze zien er stuk voor stuk stylish en lekker kleurrijk uit!

Black fibre

Je hebt al een varkensharen scheerkwast voor € 6,90 oplopend tot een echt dassenharen kwast voor € 19,90. Alle kwasten zijn ook verkrijgbaar in het veganistische ‘black fibre’. De handvatten zijn gemaakt van natuurlijk essenhout of kunststof in kleuren als fjordblauw, olijfgroen en koraal. In totaal zijn er 75 verschillende scheerkwasten verkrijgbaar, dus voor ieder wat wils.

De nom scheerkwasten zijn vanaf juni verkrijgbaar bij scheerspeciaalzaak Schuym!

Geef een reactie