Land Rover Explore outdoor

Een outdoor-smartphone die speciaal is ontworpen om de zwaarste omstandigheden te kunnen doorstaan, dat is de Land Rover Explore outdoor.

Hij is krachtig, hij is innovatief en ook nog eens stylisch. In het hart van de Land Rover Explore zit een krachtige 4000mAh-batterij, die maar liefst tot twee dagen lang mee kan bij normaal gebruik. Leeg na intensief gebruik? Bij de smartphone zit een Adventure Pack, die verlengt de batterijduur met het dubbele. Ook is er een GPS patch-antenne voor een nauwkeurig GPS-signaal en zijn er topografische kaarten met Skyline augmented reality van ViewRanger.

De Land Rover Explore is buitengewoon stevig en ontworpen om het outdoor-leven te doorstaan. Zo overleeft hij een val van 1,8 meter met de bijgeleverde screenprotector, zoet en zout water en is bestendig tegen extreme tempraturen. De telefoon blijft altijd werken en bereikbaar, ook als je zware regenbuien, modderige trails en extreme kou moet doorstaan.

Inspiratie voor het design komt onder andere van de grille en koplampen van de Land Rover Discovery en reflecteert zo de robuuste elegantie van het merk. Het is een duurzame smartphone die dankzij zijn stijlvolle design net zo op zijn plaats is op een kantoor als in de wildernis.

Functies

Het startscherm beschikt over een aanpasbaar Outdoor Dashboard, voor directe toegang tot weersinformatie, de sensordata van de telefoon en zelfgekozen informatie die relevant is voor elke specifieke activiteit. Daarnaast is de Explore Hub een gecureerde app-portal met een catalogus van apps voor allerlei outdoor-activiteiten, zoals de Land Rover InControl apps. Andere noemenswaardige functies zijn het heldere 5-inch HD-scherm dat leesbaar blijft in direct zonlicht en een touchscreen dat ook zelfs kan bedienen met handschoenen of natte vingers. De dual SIM-optie zorgt voor verbeterde mogelijkheden voor connectiviteit.

De Land Rover Explore wordt standaard geleverd met het Adventure Pack voor extra GPS-functionaliteit. De telefoon is verkrijgbaar voor €649,- landroverexplore.com

Geef een reactie