Nieuwe muziek van Pete Philly

Na het succes van ‘Favorite Song’ brengt Pete Philly vandaag ‘Dear’ uit. In de track laat hij duidelijk een nieuwe sound horen. Hij combineert moeiteloos zijn passie voor hiphop met elektronische beats, wat het tot een energieke, groovy track maakt!

Live

Eerder deze week ging Dear al in première via BBC Radio 1Xtra en Complex UK. Gisteren was Pete te gast bij de nieuwe talkshow M, waar hij een gedeelte van het nummer live speelde met producer Melle Jutte en zijn Bliss Quartet, bestaande uit vier getalenteerde vocalisten.

Tour

In deze bijzondere formatie zal hij ook zijn recent aangekondigde internationale tour doen, die hij op zaterdag 13 oktober aftrapt in de door Red Bull Music gepresenteerde show in de Melkweg. Dear is de derde single die zal verschijnen op het aankomende album ‘Bliss’ en is nu te beluisteren.

Liefde

Pete vertelt over de nieuwe track: ‘Dear is het eerste lied dat ik geschreven heb voor m’n liefde. Toen hoe lief te hebben en te leven nog een doordrammende vraag was, bleek zij het antwoord. Terwijl ik ‘Dear’ schreef met Melle voelden we gelijk dat deze track bijzonder was.’

Beluister de track hieronder. Wat vind jij ervan?

Geef een reactie