Wijnfles 2.0

Duurzaam drankje drinken in de zon? Yes, please! In de Wine Bottle en Wine Tumblers van HydroFlask blijft jouw favoriete drankje nog langer op de juiste temperatuur – ook als de zon flink schijnt en het zweet van je voorhoofd druipt. Zo kun je zorgeloos genieten van het buitenleven!

Hydro Flask is marktleider in roestvrijstalen, geïsoleerde en high-performance drank- en voedingsthermosflessen. Via de 5%Back liefdadigheidstak van de onderneming kunnen gebruikers een deel van de nettowinst van hun aankoop toewijzen aan een liefdadigheidswerk van hun keuze.

Wijntje?

De elegante Wine Bottle bevat exact de hoeveelheid van een standaard fles wijn. Dit voorjaar, en zeker deze zomer, mag hij dan ook niet ontbreken als vaste partner tijdens wandelingen, picknicks, festivals of zomervakantie…. Je kunt ze overal mee naartoe nemen om samen met familie en vrienden te genieten van een fris glaasje rosé of witte wijn, ongeacht de hete temperaturen. Geen gestuntel meer met het ontkurken van je fles en ook geen gesjouw meer met glazen flessen!

 .   

Ideaal 

In de stijlvolle Wine Tumbler geniet je optimaal van je favoriete rosé of witte wijn. Hij is 100% recyclebaar, herbruikbaar en BPA-vrij. Het dubbelwandige warmte-isolerende materiaal met TempShield™-technologie, is gemaakt van de hoogste kwaliteit 18/8 roestvrijstaal en houdt zo elke drank op de gewenste temperatuur, zonder dat de smaak ervan verandert.

Geef een reactie