Meet our team

Naamloos

Kristina Bozilovic

editor in chief

LIFESTYLE Kwaliteit, echte vrienden, lekker eten, liefde, gunnen en genieten. VERLIEFD/VERLOOFD/GETROUWD Getrouwd LIJFSPREUK “Be the best version of yourself every day.”

Sanne

Sanne van Kuijck

managing editor

LIFESTYLE Houdt van sushi, zwarte kleding, chai latte, films en series, kokos, terrassen, festivals, Antwerpen, fotograferen, haar twee katten Jip en Ko, tennissen en snowboarden, stedentrips, kringloopwinkels, dansen, autorijden, slapen, guacamole, reizen, frietjes, (web)shoppen en het strand. En is een sucker for animals. VERLIEFD/VERLOOFD/GETROUWD Verliefd LIJFSPREUK “Life is what you make it.”


Marjolein de Wit

brand manager

LIFESTYLE Een goede kapper, verse bloemen op tafel, kussenslopen van zijde, een glas witte wijn om vier uur en de geur van de nieuwe Talkies die net van de drukker komt: dát maakt mij happy. Plaats me in goed gezelschap en ik klets honderduit. Het liefst tijdens een diner in een goed restaurant, want eerlijk: ik ga liever uit eten dan dat ik thuis kook. VERLIEFD/VERLOOFD/GETROUWD I’m in love with my shoes LIJFSPREUK “Never a dull moment.”

Femke Heijdenrijk

editor

LIFESTYLE Ik houd van het leven en net dat beetje extra wanneer de zon schijnt. Het liefst zit ik dan met lieve vrienden, een goed glas wijn én heerlijk eten op het terras van een fijne spot. Bij voorkeur in het buitenland. Ik zet mezelf altijd voor duizend procent in; vallen en opstaan, maar met oneindig veel passie en liefde voor je werk, kom je er écht.

VERLIEFD/VERLOOFD/GETROUWD Verliefd LIJFSPREUK “The world is out there!”


Talkies Lesley Namysl

Lesley Namysl

 creative / audiovisual designer

LIFESTYLE Ik ben een echte levensgenieter die alles uit het leven wil halen, elke ervaring die er is pak ik met beide handen aan en zet ik mijn enthousiasme om in prestatie. Het leven maakt mij nieuwsgierig en wil ik graag ontdekken. Verder houd ik ervan om met mijn vrienden te zijn, leuke dingen met hen te beleven en onze ervaringen en ambities te delen. VERLIEFD/VERLOOFD/GETROUWD Verliefd LIJFSPREUK “It begins and ends with what you make.”

Naamloos

Mark van Wijnen

operations director

LIFESTYLE Levensgenieter en helemaal gek van mooie muziek, films, fashion, gadgets, auto’s, travel, vrouwen en natuurlijk alles van Apple. VERLIEFD/VERLOOFD/GETROUWD Verliefd LIJFSPREUK “Stay hungry stay foolish.”


Talkies Tim van Steenoven

Tim van Steenoven

senior developer

LIFESTYLE Kennis opdoen op diverse uiteenlopende vlakken, werken aan een waardig mens zijn en dankbaar zijn voor de kleine dingen in het leven en de kansen die ik krijg. In het dagelijks leven ben ik veel met muziek bezig. Ik speel onder andere met mijn altviool in drie orkesten en speelt er nog een stille ambitie om zelf muziek te maken. VERLIEFD/VERLOOFD/GETROUWD Vrijgezel LIJFSPREUK “It’s better to regret something you have done, than to regret something you haven’t.”

Talkies Marc Lubach

Marc Lubach

beauty editor, topvisagist en hairstylist

LIFESTYLE Een echte levensgenieter. Ik houd van al het moois dat het leven mij biedt. Ik haal alles uit iedere dag en ben altijd nieuwsgierig. Ik reis het liefst zo veel mogelijk en wil nog zoveel meer ontdekken. Dit geldt ook voor mijn werk. Ik ga geen uitdaging uit de weg. Ik streef altijd naar perfectie; alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn. VERLIEFD/VERLOOFD/GETROUWD Verliefd LIJFSPREUK “Live, laugh and LOVE.”


Talkies Dayenne Bekker

Dayenne Bekker

freelance styliste

LIFESTYLE Ik ben een levensgenieter met veel passie en drive bij alles wat ik doe, love fashion, my kids and people ;))). Enige sport die ik beoefen is het rijden in mijn auto, sjouwen met tassen met kleding en heerlijk lachen want daar houd ik van. Ga graag met vrienden uit eten of gewoon wat drinken vooral in de zomer vind ik dit heerlijk. Ben gek op magazines “Thank God for Vogue” ;))). VERLIEFD/VERLOOFD/GETROUWD Getrouwd LIJFSPREUK “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.”

1

Lonneke Nooteboom

contributing editor en styliste, personal shopper en founder stylemyday.nl en stylemydayshop.nl

LIFESTYLE Lekker eten met fijne vrienden, weekendjes Knokke met mijn gezin, weekendjes weg met vriendinnen, sushi en bubbels, eerlijkheid en openheid, committent, lachen, niet te serieus, echte mensen, niet zeggen maar DOEN, zon & sneeuw, Chanel en Hermès, Parijs en Istanbul, grootste tassen en schoenen addict van Nederland (for sure) en zooo kan ik nog wel even doorgaan… VERLIEFD/VERLOOFD/GETROUWD Getrouwd met de leukste: Luc. En mama van Pim (17), Tijs (15) en Jip (10) LIJFSPREUK “Dream big…”


Talkies Otto van den Toorn

Otto van den Toorn

fotograaf

LIFESTYLE Ik ben een beetje een geeky modefotograaf die het liefst met al z’n technische gizmo’s in de volle natuur zou willen leven. Dubstep luisteren tijdens de ‘binary-sunset’ in uitgestrekte woestijn van Tatooine. Positiviteit brengt me veel goeds en is het smeermiddel van mijn leven. Alle rommel Photoshop ik later wel weg. Ik hou van mensen en hun verhalen! VERLIEFD/VERLOOFD/GETROUWD Verliefd op Sandy LIJFSPREUK “Stop messing with my zen thing man!”

Talkies Bastiaan van Musscher

Bastiaan van Musscher

fotograaf

LIFESTYLE Altijd in voor een uitdaging en nee zeggen komt bij mij niet zo vaak voor. Één van mijn mooiste momenten is wel een zeiltocht geweest naar Engeland. Met zo’n klein bootje vechtend tegen de elementen voel je de natuur om je heen. De voldoening als je in Engeland aangekomen bent en aan je eerst pint zit. Heerlijk. Humor vind ik ook belangrijk, dat maakt het leven toch een stuk lichter en aangenamer. Je moet het leven tenslotte ook een beetje vieren. VERLIEFD/VERLOOFD/GETROUWD Verliefd en vader van Toon en Janne LIJFSPREUK “Is eigenlijk niet van mezelf maar van Nelson Mandela: ‘We are all born to shine’.”


janine-website

Janine Kho

contributing editor

LIFESTYLE Enjoy every moment to the max! VERLIEFD/VERLOOFD/GETROUWD Single LIJFSPREUK “No guts, no glory!”