Anti-valentines bij THE BUTCHER

Geen zin in een romantische Valentijnsdag? Geen probleem! Mannen kunnen terecht bij THE BUTCHER Social Club in de Adam toren in Noord.

THE BUTCHER Social Club is een relaxte spot om een bak koffie te drinken, een bar met internationale allure, een plaats om zaken te doen, een toegankelijk restaurant en dé afterparty-locatie van Amsterdam. Een high-end lounge komt samen met THE BUTCHER’s beroemde burgerbar.

Industriële materialen worden bij THE BUTCHER gecombineerd met betonnen elementen en felgekleurde artworks. De ruime, maar knusse, lounge fungeert als een speelplaats voor volwassenen, terwijl in de verschillende zitjes cocktails gedronken worden. Hongerige gasten nemen plaats in de rij voor de ‘hole in the wall’ burgercounter.

Op 14 februari wordt hier op een groot scherm de Champions League wedstrijd PSG – FC Barcelona uitgezonden, terwijl knappe dames je van drankjes voorzien. Je kan tot drie uur ’s nachts blijven hangen in de oldschool speelhal met flipperkasten en voetbal- pool- en pingpongtafels. Ideale spot dus voor Valentijnsdag! the-butcher.com

Geef een reactie