Dagelijkse UV bescherming

Dermalogica weet als geen ander hoe belangrijk UV-bescherming in huidverzorging is en dus gaan ze hierin nog een stapje verder met nieuwe, uitzonderlijke producten!

Door de nieuwe Oleosome Technologie te combineren met hun UV Smart Booster Technologie zijn Dermalogica’s UV beschermingsproducten effectiever, blijven ze langer doorwerken op de huid en voelen ze comfortabel.

En zo heeft het merk haar Daylight Defense producten ontwikkeld die 365 dagen per jaar te gebruiken zijn – dus niet alleen op een strand- of vakantiedag. Want ook op alle andere dagen kan de huid aangetast worden door de zon en dat kan hyperpigmentatie en andere zichtbare tekenen van huidveroudering op het gelaat, hals en handen veroorzaken.

Solar Defence Booster SPF50 is één van die slimme producten. Dankzij de Oleosome Technologie is dit product in staat actieve ingrediënten zoals UV-filters te dragen en ook nog eens geleidelijk aan de huid af te geven. Daardoor is de huid langdurig beschermd! Ook is het mogelijk een hogere SPF te bereiken, terwijl er minder UV-filters gebruikt worden. Hierdoor wordt de kans op gevoeligheid verminderd én heeft het product een aangename en makkelijk draagbare textuur.

€59,90 (50ml) dermalogica.nl

Geef een reactie