Hardlopen tijdens de lunch

Een Zweedse trend die al langer bestaat: sporten tijdens de lunch. Een goed voorbeeld doet volgen, dus hup, van je lunchtafel vandaan en rennen maar!

Nederlanders zijn de laatste tijd steeds ‘flexibeler’ gaan werken en leven. Sporten tijdens de lunchpauze past in deze ontwikkeling. Maar waarom juist sporten tijdens de lunch? En wat is er goed aan, om het tussen 12.00 uur en 13.00 uur te doen? Uit onderzoek blijft dat sporten tijdens de lunch stress verminderd, de productiviteit verhoogd, je vermogen om sneller te leren verbetert en het geheugen verbetert. Allemaal fijne voordelen dus.

Wil je uitproberen of ook jij daadwerkelijk fitter en scherper bent na zo’n lunch workout? Met de komende RunForLunches kun je tijdens de lunch gratis een dertig minute running class volgen onder begeleiding van de trainers van gerenommeerde hardloopschool Flow-motion. Na de training wordt er een gratis lunch aangeboden door de partners JuiceBrothers, SLA of The Meets, afhankelijk van de editie van RunForLunch. Inschrijven voor een RunForLunch editie kan via bjornborg.com

Geef een reactie