Healthy sportsnack: de Volley Bowl

Volley Bowl

De Volley Bowl is de nieuwe healthy pleasure voor sportliefhebbers. Uit een halve volleybal eet je een uitgekiende mix van lekkere, gezonde en plantaardige seizoensproducten, afkomstig van Nederlandse lokale bedrijven. Het recept voor de Volley Bowl is ontwikkeld door Erik te Velthuis, chefkok van het Topsportrestaurant in sportcentrum Papendal.

De Volley Bowl wordt geserveerd aan bezoekers en sporters tijdens drie topevents in de volleybalsport.

Duurzaam

Het EK Beachvolleybal 2018 en het WK Zitvolleybal 2018, die beiden van 15 tot en met 22 juli plaatsvinden op diverse locaties in Nederland, hebben de primeur. Daarna volgt het EK Heren Volleybal 2019. De bowl wordt via een statiegeldsysteem verstrekt om duurzaam hergebruik te stimuleren. Nevobo-directeur Michel Everaert: “De Volley Bowl past goed bij de huidige trend in biologische, lokale, seizoensgebonden en plantaardige voeding. De lekkere, gezonde ‘volleybal’ inspireert het sportpubliek om bewust met hun eetpatroon bezig te zijn.”

Verbinding

De verbintenis met Nevobo is een verdiepingsslag in de sponsoringstrategie van Rabobank, die al partner is van onder andere NOC*NSF’s Team NL, Lowlands en de Nederlandse breedtesport. Tom van Kuyk, sponsorstrateeg bij Rabobank: “Rabobank verbindt al decennia lang amateursporters, sportverenigingen en de absolute topsport. De samenwerking met Nevobo past hier goed bij.”

 

Geef een reactie