Meet Mister Burberry

Burberry

De lente vraagt om een nieuwe geur, waarmee je de lente kunt inluiden. Just in time lanceert Burberry Mr. Burberry Indigo Eau de Toilette, een frisse en casual aanwinst voor de geurlijn van Mr. Burberry. De nieuwe geur, gecreëerd in samenwerking met de vermaarde parfumeur Francis Kurkdjian, is een verkwikkende en frisse interpretatie van Mr. Burberry Eau de Toilette.

Om de geur te vieren werd de Britse Mr. Burberry-ster Josh Whitehouse aan de Engelse kust gefotografeerd door Alasdair McLellan.

De geur

Mr. Burberry Indigo Eau de Toilette is fris en energiek met citroen en houtachtige noten, die doen denken aan de frisse lucht langs de Engelse kust. Aromatisch viooltjesblad en muntolie verlevendigen de citroen en rozemarijn. Amber en mos verschaffen diepte. Een echte frisse bries.

De flacon

De nieuwe flacon eert de marineblauwe trenchcoat van het merk. Uitgesproken en masculien; de verzwaarde dop refereert aan hoornen-look knopen, terwijl de hals is voorzien van een handgeknoopte strik van Engels gabardine. De blauwe flacon brengt de verkwikkende frisheid van de geur over.

De lijn Mr. Burberry Indigo is vanaf half april 2018 bij de geautoriseerde Burberry Fragrances parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar. Eau de Toilette 30 ml € 52* Eau de Toilette 50 ml € 64* Eau de Toilette 100 ml € 86*

Geef een reactie