Nieuw: hannah® 4YOUth

Onmiddellijk zichtbare en langdurig aanhoudende huidverbetering op meerdere fronten? Dat kan met hannah® 4YOUth! Deze formule is perfect als dagelijkse crème. Lees hier waarom het product zo effectief is voor je huid.  

Als man heeft je huid goede voeding nodig, óók nu het weer beter lijkt te worden. Het nieuwe product van hannah verbetert de huid direct zichtbaar en voelbaar qua tonus, rimpeldiepte, fijne lijntjes, hydratatie, versteviging en volume. Oók op de lange termijn houdt dit product deze huidverbeterende effecten langdurig zichtbaar en voelbaar in stand.

Samenstelling

Waar het product uit bestaat? Het product bevat vier geavanceerde, hightech key-ingrediënten die op een synergetische wijze zorgen voor een jeugdige, gezonde conditie en dito uitstraling van de huid op meerdere fronten. Zo is het eerste key-ingredient gebaseerd op de werkstof Argireline. Deze hexapeptide, een keten van zes natuurlijke aminozuren, gebonden aan een fragment van azijnzuur, is in de medische wereld klinisch bewezen door haar directe en langdurige ontspannende werking op de huid. De zenuwprikkeloverdracht tussen de huid en de spieren in het gezicht worden namelijk onderbroken en argireline blokkeert de neurotransmitters (dat zijn zenuwsignalen) die zorgen voor aanpassing van gezichtspieren door de stof Acetylcholine in de huid vrij te laten komen. Resultaat: een huidontspannend effect op fijne lijntjes en rimpels, die ze ook helpt voorkomen.

Daarnaast bevat de formule de werkstof Ceracute”-F, die speciaal is ontwikkeld om de natuurlijke ceramidestructuren na te bootsen. Ceramides zijn vetmoleculen die voorkomen in de bovenste huidlaag en de bouwstenen vormen van een mooie, gezonde en soepele huid. Door het vochtbindende karakter van deze werkstof in combinatie met de werkstof sorbitol (krachtig vochtbindend) kunnen fijne lijntjes en rimpels op korte termijn verminderen. De structuur van de crème voelt hierdoor niet alleen aangenaam aan, ook de bovenstele huidlaag voelt direct gladder en ziet er ook zo uit. Ook heeft Ceracute”-F, een krachtige ondersteunende eigenschap voor de huid bij het herstel van haar tones en elasticiteit. Daarnaast heeft het een versterkende werking op de collageenopbouwende en stabiele antioxidant vitamine C, die hannah® 4YOUth ook bevat.

Voorkom uitdroging

Zeker met koud weer kan je huid snel uitdrogen. In hannah® 4YOUth is Pullulan toegevoegd, een polysaccharide gewonnen uit gist. Dit helpt niet alleen uitdroging van de huidcellen te voorkomen, ook behoudt het de huid voor degeneratie en bevordert het de vermenging van moleculen in en buiten de celkernen. Pullulan kan ook de opbouw van de natuurlijke beschermlaag positief beïnvloeden. De toegevoegde vitamine E is afkomstig uit natuurlijke oliën en werkt stimulerend op de doorbloeding in de huid en draagt actief bij aan een algehele intensieve huidregeneratie.

Tot slot bevat hannah® 4YOUth een stabiele vorm van vitamine C, wat een positief effect heeft op een stralende, egale teint en de huid op een intensieve manier verstevigd. Het bindweefsel wordt versterkt, de aanmaak van huideigen collageen wordt krachtig gestimuleerd en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid wordt verhoogd.

Laat je huid stralen met hannah® 4YOUth! Gebruik de crème in combinatie met hannah* Touch of Silk voor het beste resultaat. €55 voor 30 milliliter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *