Weg met die doffe huid

Heerlijk die gebruinde huid die er tijdens de zomer op en top eruit zag, maar nu het herfst wordt gebeurt het helaas toch; je huid wordt grauwer, donkerder en doffer. Niet alleen het weer maar ook alle stress – september is niet voor niets een van de drukste maanden van het jaar! – het slaaptekort en bijvoorbeeld roken doen de gezonde kleur van je huid helaas niet veel goeds. Om je huid juist in deze periode een boost te geven, hebben wij samen met hannah huidcoach tips en trucs opgesteld waardoor je zo weer een frisse uitstraling krijgt. 

Doorbloeding

Begin met de nieuwe hannah’s Cell Active. Deze crème helpt en activeert de doorbloeding waardoor je huid beter zuurstof kan opnemen. Je hoeft de Cell Active niet dagelijks te gebruiken want het is echt een crème voor een goede doorbloeding. Na het gebruiken van Cell Active (50ml/€43,-) zal je huid eerst flink rood worden en dat is maar goed ook, want de bedoeling wordt gestimuleerd! Tip:  hou vóór het gebruik van de crème een nat en warm doekje uit de magnetron op je gezicht. De warmte van het doekje zorgt voor een nog betere doorbloeding. Ook zullen de dode huidcellen zich volzuigen met stoom en makkelijker van de huid afvallen. Door deze ‘stoombehandeling’ als het ware, zal de crème nog beter intrekken en dus een beter resultaat tonen.

Gedaan? Dan is het tijd voor het voeden van je huid nu de doorbloeding op zijn best is. Dat doe je met de Oxys Genes (30ml/€59,90). Deze veelzijdige crème bevat een geavanceerd transportsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat zuurstof de cellen in de huid gaan activeren, want je heb niet alleen zuurstof nodig om te leven maar je huidcellen hebben het ook nodig om levendig te blijven. Ook verminderd deze crème donkere kringen onder je ogen! Een goede doorbloeding en een goede voeding ’s crème zorgen er namelijk ook voor dat afvalstoffen beter worden afgevoerd die onder de huis liggen. En die donkere kringen? Dat is eigenlijk een verzameling van afvalstoffen onder de huid.

Dus weg met die doffe huid en aan de slag – veel is er niet voor nodig!

Wil je je huid een extra boost geven? Maak dan ook weer eens een afspraak bij de hannah huidcoach voor een stevige bindweefselmassage. Niet alleen goed voor extra doorbloeding en zuurstof, maar ook goed voor je weerstand en zeer ontspannend!

hannah.nl

 

 

Geef een reactie