Zijdezachte douche- en scheerolie

Heerlijk, een warme douche als het buiten koud en guur is. Logisch ook dat we tijdens deze koude maanden vaak warmer en vooral langer douchen, waardoor er meer vocht aan de huid wordt onttrokken. Dat kan een droge, trekkerige huid tot gevolgd hebben. Dankzij de multifunctionele Shower Treatment van hannah blijft de beschermlaag van de huid intact, droogt deze niet uit en krijgt de lichaamshuid alles om gezond, weerbaar en soepel te kunnen overwinteren! 

Veelvuldig douchen met schuimende producten kan de huid flink uitdrogen en dus kwetsbaar maken. Dat komt omdat veel doucheproducten een hoog gehalte aan schuimende ingrediënten bevat, te denken aan sodium laureth (of lauryl) sulfate of ammonium laureth sulfate. Kort gezegd zijn dit sterk uitdrogende chemicaliën die volop worden toegevoegd aan onder meer reinigers, shampoos, douchegels en tandpasta’s. Maar ook al voelt dat schuimende idee heel lekker, deze ingrediënten doen de huid, het haar en de rest van het lichaam helaas in veel gevallen meer kwaad dan goed.

Dé ideale uniseks scheerolie

Wees dus slim en lief voor je huid, dat vindt je wederhelft ook een stuk prettiger! ;-) Kies een douchegel die je huid voedt en verzorgd – en dus niet uitdroogt, wat gels die sulfaten bevatten wel doen. De Shower Treatment van hannah is een zogeheten hydrofiele olieformule, oftewel; deze is mengbaar met water. Het is een rijke, intensief verzorgende en kalmerende doucheolie met een heerlijke frisse geur, die de huid optimaal verzorgt. Dankzij haar unieke schuimvrije samenstelling respecteert deze de natuurlijke beschermlaag van de huid en droogt deze niet uit. In deze milde doucheolie zit onder meer sojaboonolie, dat de eigenschap heeft om het vocht te reguleren en de huid aangenaam glad en zacht te maken. Deze natuurlijke olie is rijk aan verzadigde vetzuren en is daarmee geschikt voor elke huid, zelfs voor de zeer droge en gevoelige huidtypes! Resultaat: een heerlijk gladde huid, die na het scheren ook verzorgd en comfortabel aanvoelt zonder irritaties.

Tip: de hannah Shower Treatment kan zowel voor het scheren van het gezicht als het lichaam worden gebruikt.

Verkrijgbaar voor €39,90/500 ml via hannah.nl

Geef een reactie