De man die koken kan

Ben jij zo’n type man die na een lange dag werken met liefde achter de hete vuren kruipt om een culinair maal te koken? De gemiddelde vrouw zal hier hoogstwaarschijnlijk van kunnen dromen..

In het boek ‘De man die koken kan’ deelt Walter Luitwieler zijn recepten voor iedereen die thuis graag achter het fornuis staat. Eten vormt al zolang Walter zich kan herinneren een rode draad in zijn leven. Toen hij ging samenwonen besloot hij zich meer te willen verdiepen in verse maaltijden en leerde hij koken met vallen en opstaan.

Het boek staat vol verrassende recepten én prachtige beelden! Wat dacht je van heerlijke ontbijtrecepten zoals bananenpannenkoeken en zelfgemaakte granola. Ook voor het diner weet Walter je te verrassen met een lekkere doperwtensoep, babi pangang, pasta met pittige gehaktballetjes, pulled pork uit de oven of een ultieme nachoschotel. Bij een avond de culinaire chef uithangen hoort natuurlijk ook een dessert. Ga je voor zelfgemaakt ijs of een chocoladetaart?

In de recepten is het begrip balans niet van belang en is het vooral de bedoeling dat koken een feestje wordt. Gebruik de recepten bijvoorbeeld om die ene speciale dag te vieren, wanneer iemand wel wat troost kan gebruiken of wanneer je gewoon simpelweg (samen) wilt genieten van overheerlijk eten.

Het boek verschijnt in maart en is hier alvast voor €24,95 te reserveren.

Meer informatie? Check de website.

Geef een reactie