Man & STijl: Giaro Giarratana

Je zou bij het zien van Giaro en het horen van zijn naam niet denken dat deze man uit ons eigen kikkerlandje komt. Toch is niets minder waar. Giaro heeft van zijn liefde voor reizen en fashion zijn beroep gemaakt en trekt met zijn succesvolle Instagrampagina en YouTubekanaal vele kijkers. 

Levensles

Geluk komt je niet aanwaaien maar je moet het altijd zelf creëren. Ik wacht dus nooit tot iets gebeurt maar ik probeer het altijd af te dwingen. Je wint de loterij niet als je geen lot koopt ;)

Kledingstijl

Blijft voor mij altijd een lastige aangezien ik veel verschillende stijlen mooi vind. Maar ik denk dat ik mijn stijl over het algemeen het beste als rock/chique kan omschrijven.

Grootste miskoop

Dat zou ik niet meer weten. Heel veel miskopen uit het verleden hebben een paar jaar later toch ineens mijn hart gewonnen… Zoals sommige jeans die op dat moment gewoon net niet helemaal cool waren maar later dan toch weer helemaal terugkwamen.

Tas

De tassen van Mael zijn op het moment wel mijn favo tassen. Ik heb alle tassen die ze tot nu toe gemaakt hebben. Het is een mooi merk, ze gebruiken een supermooie leersoort en het design is echt top!

Horloge

Depending on the mood, maar mijn oog heb ik nu op een all gold Rolex Day-Date die ik denk ik binnenkort maar ga aanschaffen. Ik vind ‘m toch wel een beetje fout waardoor ‘ie ook weer mooi is.

Work out

Ik heb de laatste tijd niet echt veel gesport. Ik denk dat het sjouwen van mijn grote en zware cameratas naar elke mooie plek die ik wil vastleggen toch wel mijn main work out is op het moment.

Ultiem relaxmoment

Na een lange tocht eindelijk op de gewenste plek komen en daar dan de sunset kijken met een glas wijn. Gelukkig kan ik dit vaak genoeg doen met mijn levensstijl.

Eetgewoonte

Ik reis zo veel dat mijn eetgewoontes ook veranderen per land waar ik ben. Ik eet echt alles waar ik zin in heb – hoe slecht het ook is.

Slechte gewoonte

Bovengenoemde is wel een slechte gewoonte. Ik heb echt de hele dag honger en ik wil alles eten haha!

Droom

Die ben ik nu aan het leven. Ik had niet meer kunnen wensen dan wat ik nu heb. Ik heb geweldige vrienden, fijne familie, iedereen is gezond en ik heb de meest geweldige baan met complete vrijheid en verdien er ook nog eens goed geld mee. Ik heb alles wat mijn hartje begeert.

Held

Mijn vader. Mijn vader is voor mij altijd belangrijk geweest, ook omdat wij erg veel op elkaar lijken en ik dus veel van hem heb kunnen leren.

Doel

Ik heb short term doelen en long term doelen. Ik geloof er in dat short term doelen goed zijn omdat je het echt in zicht hebt en dit je telkens bij het behalen motiveert. En mijn long term doelen zijn eigenlijk best wel on-Nederlands, omdat ze zo groot zijn en helemaal niet in het ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’-idee passen – waar ik overigens ook een bloedhekel aan heb. Ik zal mijn superextreme grote long term doelen maar voor mezelf houden want ik wil niks jinxen haha.

Vakantiebestemming

Ik ga zelf niet echt meer op vakantie aangezien ik altijd wil werken. Als ik ergens ben wat erg mooi is en ik kan niet aan het werk dan word ik helemaal gek. Maar ik zou zeggen: Sicilië, Kaapstad, Hawaii en de Filipijnen. Allemaal prachtig, op Hawaii na zijn ze allemaal erg cheap, en de locals zijn supervriendelijk.

Geef een reactie