Speciale Hublot Amsterdam Boutique Edition!

Hublot viert zijn nieuwe boetiek in het centrum van Amsterdam met de lancering van de Classic Fusion Aerofusion Chronograph Special Amsterdam Boutique Edition.

Zwitserse luxe horlogemaker Hublot lanceert de Classic Fusion Aerofusion Chronograph Special Amsterdam Boutique Edition op de grachten van Amsterdam. De opening van de nieuwe boetiek in het centrum van Amsterdam werd gevierd met de lancering van een exclusieve limited edition. Hublot bood gasten een speciale nacht op de gracht om de traditie van Amsterdam en de beroemde boottochten te eren.

De Amsterdam Boutique editie is gelimiteerd tot twintig stuks, exclusief te koop in de Hublot Amsterdam Boutique en biedt de meest iconische en herkenbare bezienswaardigheden van de stad op het horloge. De kaart van de grachten is op de achterkant van de behuizing weergegeven en een ander eerbetoon aan Amsterdam is het stadswapen van de stad Amsterdam dat om 12 uur op de wijzerplaat staat.

 

Tijdens het event werden de gasten verrast door een privéconcert van de Nederlandse singer & songwriter Douwe Bob – geboren en getogen in Amsterdam – die zijn nieuwste release ‘Shine’ zong. Douwe Bob deelt een bericht van dit nummer, dat passend is voor het DNA van Hublot.

De collectie is gelimiteerd tot twintig stuks en is verkrijgbaar voor €22.800.

Geef een reactie