Vans lanceert Marvel collectie

Vans en Marvel slaan de handen in elkaar om een ode te brengen aan de legendarische superhelden van Marvel Universe. De collectie van deze epische productsamenwerking komt dit najaar uit. Marvel-fans kunnen alle actie en avontuur herbeleven én een beetje van hun favoriete personages uit de meest iconische franchises van Marvel Comic meenemen. De Vans x Marvel-collectie bestaat uit exclusieve schoenen, kleding en accessoires waarin onder meer Spiderman, Hulp, Black Widow, Deadpool en Avengers de hoofdrol spelen.

Deadpool

Deadpool’s pak inspireert een speciale kleurstelling van de Sk8-Hi. Het rode leren bovenwerk en zwarte leren versieringen bij de veteroogjes en Sidestripe maken van de gewaardeerde high-top van Vans een uitvoering van de grappige huurmoordenaar van Marvel. Op het midden van de Sk8-Hi staan twee ninjasterren en op beide hielen staat een afbeelding van een ninjazwaard; voor extra bescherming tegen vijanden.

Black Panther

Black Panther-fans kunnen het koninkrijk van Wakanda blijven beschermen in een strakke, volledig zwarte Sk8-Hi. De suède panden worden geaccentueerd door robuuste ripstop canvas en maken van de Sk8-Hi een schoen die net zo sterk is als Black Panther. De hoogwaardige details, zoals een Sidestripe in reliëfprint, strepen en goudkleurige panterklauw-veterslotjes, verwijzen naar het vibranium-pak van Black Panther. Black Panther past mooi bij het Vans x Marvel T-shirt met korte mouwen en het Torrey-jack met afbeeldingen in vintagestijl, geïnspireerd op het originele stripverhaal.

Spiderman

Spiderman’s bovenmenselijke vaardigheden worden samengevat in de Classic Slip-On. Hierop is een all-over print van zijn acrobatische bewegingen en spinachtige zintuigen te zien. Spiderman’s aartsrivaal Venom is te zien op een T-shirt voor heren en een Vans x Marvel Pull Over Hoodie, met een vintage Vans-logo en verborgen Venom in de mouw.

De Vans x Marvel-collectie is vanaf vandaag 2018 wereldwijd verkrijgbaar! 

Geef een reactie