Amsterdam opent eerst airhockeyhal van Europa

De Ton Ton club in Amsterdam is al jaren een begrip. Je kunt er terecht voor games, bier en bites. Maar nu wordt de hotspot uitgebreid, met een airhockeyhal genaamd Puck. De deuren worden vandaag feestelijk geopend. 

Airhockey walhalla Puck is een ware voorloper, want het is de eerste airhockeyhal van Europa. Je kunt er tot in de late uurtjes losgaan op de verschillende airhockeytafels en spelen op de Crazy Lab Airhockey’s.

Trophy Room

Daarnaast is er een Trophy Room aan de hal toegevoegd, waar vier professionele Fast Track tafels staan. Hier kun je je vrienden uitdagen voor een game, om zo voor eens en voor altijd te bepalen wie er beter is. Je kunt de ruimte ook reserveren, om er een toernooi met vrienden te houden.

Als je de fijne kneepjes van het vak nog niet onder de knie hebt, kun je je inschrijven voor het Puck- college. Dit is een instituut, waar je terecht kunt om je skills te verbeteren en zo binnen de kortste keren een pro in airhockey te zijn.

Bar

Daarnaast kun je bij Puck terecht voor bites en cocktails en natuurlijk ontbreekt er geen muziek. Zin om te gaan? De duren van Puck worden vandaag om 19:00 uur officieel geopend.

Puck Amsterdam
Jan Evertsenstraat 747, Amsterdam
Maandag t/m zondag geopend van11:00 – 01:00

Geef een reactie