Happy Italy opent twee nieuwe vestigingen

Alweer vijf jaar geleden opende Happy Italy; The Fast Italian haar eerste vestiging aan de Binnenrotte in Rotterdam. Met enige regelmaat opent er een nieuw restaurant, maar nu zelfs twee vestigingen op één dag, In zowel Amsterdam en Den Bosch!

Happy Italy is een casual restaurant waar je lekker, snel en ongedwongen kan genieten van overheerlijke Italiaanse gerechten. Fastfood is fastfresh geworden. De gerechten worden dagelijks vers bereidt door de beste koks, veelal overgekomen uit Italië.

Op de uitgebreide menukaart staat voor ieder wat wils, deze bevat onder andere pizza’s, pasta’s, salades, panini’s en desserts. De prijzen maken een bezoek aan Happy Italy al helemaal aantrekkelijk en variëren van €3,75 tot €10,75.

Benieuwd geworden? De vestiging in Amsterdam is geopend aan de Zuidelijke Wandelweg 78, op een super leuke plek in de hippe Rivierenbuurt. Gelegen naast Motel One en tegenover de Rai. In Den Bosch vind je Happy Italy aan de Bordeslaan 500. Aan de rand van het centrum in de nieuwe wijk Paleiskwartier.

Woon je niet in de buurt? Geen probleem! Happy Italy heeft nog tien andere vestigingen. Check  voor meer informatie de website

Geef een reactie