Nieuwe hotspot in Den Haag

 Yes, Hofhouse gaat zich vestigen aan de Rijnstraat in Den Haag! En de aftrap wordt gedaan op zondag 18 juni met een zogeheten Mini Hofhouse Chef. Een Vaderdag evenement zowel voor de papa’s (en mama’s) als de kleintjes en met name voor de laatste groep is er volop vertier. Een hotspot in Den Haag waar je echt een keer geweest moet zijn! 

Wat je die dag kan doen? Een bierglas voor papa komen pimpen en zelf kokkerellen in de vele keukens die Hofhouse rijk is, zoals burgerzaak Burgerz, Italiaan Da Portare VIA of Toastable waar tot wel 8 centimeter hoge rijk gevulde tosti’s worden gemaakt. Voor wie op 18 juni al andere plannen heeft, is er op zondag 25 juni een proeverij met live muziek en op vrijdag 30 juni doet ook Hofhouse mee aan de ShoppingNight.

collage8zakenhofhouse

Hofhouse

Hofhouse is een horecagelegenheid van maar liefst duizend vierkante meter waar je terecht kan voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. Doordat de foodunits centraal in de ruimte zijn geplaatst, krijg je letterlijk een kijkje in de keuken. In totaal wordt het foodcourt ingevuld door acht verschillende horecabelevingen verspreid over zes vaste eilanden en twee dynamische pop-up elementen die per seizoen wisselen. De locatie beschikt over circa 350 zitplaatsen en biedt ruimte voor take-away. De bar van Hofhouse is uitgerust met een groot assortiment speciaal bieren, wine by the glass, spirits en cocktails.

 

Geef een reactie