Relaxen in Club Med resort @ Cefalù

Club Med

Italië is altijd een topbestemming als het aankomt op zomervakanties. Wil je dit jaar voor rust en ruimte gaan? Het Siciliaanse plaatsje Cefalù is een stuk onbekender, maar zéker het bezoeken waard. Guess what? Club Med opent er deze zomer een luxueus resort, dat van alle gemakken voorzien is. Perfect! 

Er is maar liefst zeventig miljoen euro geïnvesteerd om dit ambitieuze Cefalù project te realiseren. Het zeer eenvoudige resort uit 1956 is omgetoverd tot een nieuw resort dat een premium-ervaring aan zijn internationale gasten biedt. Het resort beschikt over totaal 308 Deluxe kamers en suites: elk met zeezicht én een terras of een tuin. Ook zijn er allerlei restaurants, bars en diverse sportfaciliteiten!

Champagne

Het premium all-inclusive resort Cefalù maakt deel uit van de Exclusive Collection van Club Med: het hoogste segment van de resorts die Club Med wereldwijd exploiteert. Er zijn inmiddels zo’n twaalf locaties, waaronder bijvoorbeeld Club Med Finolhu Villas op de Maldiven, maar ook resorts in Mauritius, Marokko en Mexico. In Cefalù betekent dit een persoonlijke transfer en welkom, champagne bij check-in en iedere dag vanaf 18.00 uur, een butler, een buggy om zich te verplaatsen en diverse andere services. Kinkt niet verkeer, toch?

Design

De architecten van King Roselli uit Rome hebben het ontwerp van alle nieuwe gebouwen, met maximaal twee verdiepingen voor hun rekening genomen. Net als de restauratietekeningen van de bestaande gebouwen. De Franse ontwerpster Sophie Jacqmin ontwikkelde het verfijnde, chique interieur, dat natuurlijke materialen combineert met een fris en sereen kleurenpalet. Haar inspiratie: het prachtige eiland Sicilië.

Zorgeloos

‘Omdat we zo’n juweeltje in onze portefeuille hadden, hebben we besloten om van dit nieuwe resort het symbool te maken voor de weg die Club Med al enige tijd geleden is ingeslagen met de herpositionering naar de bovenkant van de markt. Daarnaast ook om onze aanwezigheid in Italië extra kracht bij te zetten. Ons doel is om van Club Med Cefalù een van de belangrijkste premium resorts in de Middellandse Zee te maken’, zegt Club Med Benelux CEO Eric. ‘Tegelijkertijd wilden we hetzelfde gevoel van zorgeloosheid, de vrijgevochtenheid en vrolijke sfeer van het oorspronkelijke resort behouden.’

 

Geef een reactie