What to do when…?

Wat doe je in de kerstvakantie? We hebben voor jullie een toplijstje gemaakt met things to do voor in de vakantie. Wat te doen als je…

…sportief bezig wilt zijn
Ga lekker schaatsen. Dat kan op veel toffe banen in heel Nederland, denk aan die op het Museumplein of in Scheveningen, maar je kunt ook schaatsen op grote hoogte. Bij Floor 17 kun je op grote hoogte ijshockey spelen tegen je vrienden terwijl je over heel Amsterdam heen kijkt met een biertje!

…eigenlijk niks wil doen, maar toch het huis uit wil

Een beetje lui, maar je wil toch relaxed wat leuke dingen bekijken? Dan is dit ideaal, lekker binnen, warm, haal tussendoor wat lekkers te drinken en eten, en je kunt oneindig lang inspiratie opdoen van de al ingerichte kerstdecors. En nog een pluspuntje, waarschijnlijk maak je met deze activiteit je vriendin heel blij ;)

…de kids wil vermaken

Het Kerstival in Museum Catharijne Convent is een waar winterwonderland en ideaal om de kinderen de hele dag te vermaken. De kids kunnen hier lekker spelen want ze kunnen hier zelf sneeuw maken, kerstkoeken versieren en hun eigen kerststal knutselen.

…echt helemaal niks wil doen

Lekker naar de bios is altijd een goed plan, maar zeker nu het weer koud is met de kans op regen of sneeuw. Ook draaien er in december altijd de leukste films, dus: keuze genoeg!

…aan de booze wil

Trommel wat vrienden op en ga met zijn allen een avond cocktails shaken. Koop allemaal wat ingrediënten en een paar cocktailsets en je bent zo de hele middag/avond bezig.

…weg wil zijn van Nederland

Even helemaal weg zijn van het natte Nederland? Boek een spectaculaire hotelovernachting in het buitenland. Rij er heen met je beste vriend/familie/loved one en het feest kan beginnen.

Hotel Albergo © M. Kleiner GmbH

Hotel Albergo © M. Kleiner GmbH

…lekker authentiek wil zijn

Gewoon ‘ouderwets’ een kerstmarkt bezoeken en lekker warme chocolademelk en/of gluhwein drinken? Uhm, ja! Bekijk eens dit lijstje kerstmarkten.

…nog NYE-tips nodig hebt?

Uit eten met oud en nieuw klinkt al als een goed plan toch? Hoe klinkt dan een 4-, 5- of 6-gangendiner gemaakt door topchefs? Bij C en BAUT kun je terecht op oudejaarsavond voor veel klinkende glazen champagne, smaakvolle menu’s en dj’s om feestelijk het nieuwe jaar in te luiden.

Ook Hotel Jakarta in Amsterdam is een toffe oud en nieuwlocatie. Hier heb je goed uitzicht op het officiële Amsterdamse vuurwerkspektakel op de Kop van het Java-eiland. Het mooiste: je hoeft er niet eens voor naar buiten!

Geef een reactie