Serieus studio geluid

Goed geluid kan het luisteren naar je favoriete tunes voorgoed veranderen en het luisteren naar muziek naar een hoger niveau tillen. Van de perfect bas voor je komende huisfeestje, tot de fijne geluiden van een jazzmuziekje op zondagochtend; zonder goede speakers ben je nergens. De Monitor Audio Studio luidspreker is comptact, stylish en biedt geweldig geluid. Winning!

De Monitor Audio Studio luidspreker is een volledig nieuw compact ontwerp dat voldoet aan de kwaliteitseisen van de Platinum II Serie.

Modern

De Studio kenmerkt zich door een ragfijne audiopositionering, een kristalhelder hoog, een superstrak en diep laag en een ongekend lage vervorming.

Statief

Voor het beste resultaat gebruik je de Studio op de STAND: het speciale statief. Je kunt hem ook op een boekenplank zetten. De zilverkleurige eenheden, de luidsprekerconfiguratie, het ontbreken van de grille en de satijnkleur geven een onmiskenbaar strakke en zelfs een tikje futuristische uitstraling.

De Monitor Audio Studio luidspreker is vanaf maart leverbaar in satijn wit, grijs of zwart. De verkoopprijzen zijn (per paar): Studio € 1300 en STAND statief € 500 (zwart/zilver en wit).

Geef een reactie