Let’s meat the new meat: The Uptown Meat Club introduceert nieuw menu

Heerlijk; een echt stuk ouderwets, mals vlees. Iest waar je echt naar kan verlangen en dat verlangen wordt beantwoord door The Uptown Meat Club. Zij verwelkomt je nu met open armen én goede klassiekers, die vanaf nu op het nieuwe menu staan. Hier weten zij namelijk waar ze goed in zijn; kwaliteit vlees bereid met passie en kennis.

Driejarig bestaan 
The Uptown Meat Club bestaat drie jaar en om dit te vieren, introduceren zij onder andere een nieuw menu waarbij de koe compleet ontleed wordt, van Côte de Boeuf en Rib-eye tot Picanha. Alle stukken vlees van de koe die er toe doen, worden gebruikt en zijn terug te vinden op het nieuwe menu. En niet zomaar een koe; alleen het beste vlees van de Hollandse dubbeldoel koe wordt gebruikt. Het vlees wordt bereid in niets minder dan een Mibrasa houtskool grill-oven. Zuiverende vlammen die het stuk vlees ambachtelijk garen voor een echt, authentieke smaak. Tot slot biedt The Uptown Meat Club een uitgebreide selectie aan wijnen, die uitstekend bij haar gerechten aansluiten.

 

Chef’s Table 
Een goed stuk vlees, verse friet en mooie wijn in een relaxte sfeer leent voor een echt avondje genieten. En nog leuker: dit is ook mogelijk aan de Chef’s Table met een groep tot wel 30 personen, want het restaurant weet wat goed eten én goed gezelschap inhoudt. Een tafel bij de open keuken, om de beleving nog meer kracht bij te zetten. Kortom, als vlees liefhebber mag je The Uptown Meat Club absoluut niet missen. theuptownmeatclub.com

Geef een reactie