4x nieuwste gadgets

Dockers

Welke gadgets zijn helemaal van nu en moét jij hebben? Wij zochten het voor je uit! 

 Samsung Galaxy S8

Vanaf april is de nieuwe Samsung Galaxy S8 beschikbaar. Het blijft natuurlijk altijd afwachten totdat het toestel officieel gepresenteerd wordt maar de nieuwe Galaxy klinkt alleen maar goed! Zo zou de Samsung Galaxy S8 beschikken over een Exynos 8895 chipset. Deze chip kan gezien worden als de opvolger van de S7, hij is zelfs maar liefst bijna twee keer zo sterk.

Nokia 3310

In tijden van vooruitgang kan je ook denken aan het oude vertrouwde van vroeger. En laat Nokia daar nou net wat op bedacht hebben! Wie kent ‘m niet? De Nokia 3310 komt weer terug op de markt. Dit keer in een nieuw jasje, keuze uit vier verschillende kleuren en een batterijlading waar je wel een aantal dagen mee vooruit kan. Ook heeft de nieuwe 3310 een camera. Verwacht geen smartphone beelden, maar met de tweemegapixelsensor kun je aardige foto’s schieten. Ideaal voor als je er een paar dagen op uit gaat voor bijvoorbeeld een festival!

Nintendo Switch

De Nintendo Switch is hét nieuwe dynamische systeem voor gamers waarmee je altijd en overal verzekerd bent van een optimale game-ervaring. Met deze unieke manier van gamen betreed je een andere wereld waarin je op iedere plek waar jij maar wilt kan gamen. Hoe tof is dat? Of je nou met een groep vrienden voor de TV zit of dat je even ergens zit te wachten voordat je afspraak begint, met de Nintendo Switch kan jij je overal vermaken.

Snapchat bril

Snapchat is hot! Na de Snapchat-chat, de vele creatieve filters, de herinneringen en al die andere updates heeft Snapchat wéér iets nieuws, maar dit keer wel iets heel leuks! Snapchat heeft zonnebrillen ontworpen met twee ingebouwde camera’s. En deze brilletjes zijn echt geinig! Met deze bril kun je, zoals je gewend bent van Snapchat, een korte video opnemen van tien seconden. De video wordt opgenomen in een hoek van 115 graden waardoor het meer een realistische video lijkt.

Geef een reactie