Speciaalbier in een box

Wil jij nieuwe smaken en specerijen uit blijven proberen? Dan is Beer in a Box dé uitkomst voor jou! Met deze box ontdek je jouw eigen smaak en blijf je deze op een innoverende manier ontwikkelen.

De Alkmaarse bierspecialist speelt in op de speciaalbier-trend en verovert een goede plek in de biercultuur. Beer in a Box benadert bier drinken op een vernieuwende manier. Op basis van een uniek, zelf-lerend smaakprofiel verzorgt de Beer zijn klanten om de twee manden van een box gevuld met speciaalbiertjes. De box is een handige tool om wegwijs te krijgen in de vele soorten bieren.

Het idee voor Beer in a Box is ontstaan uit de gedachte dat alle bieren toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Het kan verrassend zijn om af te stappen van je vaste merk en te ontdekken welk aanbod er nog meer is. We kennen het allemaal wel, de enorme drankenkaart achter de bar, door het toenemende aanbod kan je soms door de bomen het bos niet meer zien. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om de pareltjes te vinden die de moeite waard zijn om te proeven. Het kan dan zijn dat je niet weet wat je moet bestellen en je op safe speelt door bij de gewone biersoorten te blijven.

Door het beantwoorden van een aantal vragen in een korte test, krijgt de consument inzicht in zijn of haar smaak. Vervolgens kan op basis van die smaak een Box vol speciaalbier bij de Beer besteld worden. Interessant detail: het profiel is zelf-lerend en zorgt door slim gebruik van data dat het profiel meegroeit met de bierdrinker. De beginnende bierdrinker komt door het invullen van de Smaaktest er achter waar hij het beste kan beginnen om nieuwe speciaalbieren te ontdekken. Voor de ervaren bierdrinker is het mogelijk om direct in te stappen in de richting die passend is.

smaaktest
Check hier alle voordelen van Beer in a Box en de verschillende formaten.

Geef een reactie