Deze netflixseries helpen je de tropische hitte door

The Rain

De tropische hitte is heerlijk, maar soms is het wel even fijn om binnen (ramen en deuren dicht!) te vertoeven voor wat verkoeling. Met een koud biertje in handbereik. Deze nieuwe releases op Netflix helpen jou de zomerdagen door – want soms is even niét die barbecue aan ook wel fijn.  

Chef’s Table

Met Chef’s Table hoeft je niet naar het buitenland voor om van culinaire wereldgerechten te genieten. We zien chef-koks over de hele wereld die gepassioneerd, talentvol en creatief hun gasten verrassen.

Terra

Waan je in de natuur met deze visueel pakkende film slash serie die de relatie tussen de mens en andere levende dieren blootlegt.

The Rain

Over een broer en zus die zes jaar zitten opgesloten in een veilige bunker omdat er buiten een dodelijk virus (regen) heerst die de hele beschaving dood. Eenmaal buiten voegen zich bij een groep jonge overlevers en gaan op zoek naar andere overlevenden. Spannend!

La casa de papel

Een Spaanse serie van Álex Pina over de meest bizarre en grootste overval in de Spaanse geschiedenis. De bijzondere groep wil de Koninklijke Munt van Spanje infiltreren om zelf bankbiljetten te drukken. Het doel is om met een totaal van 2,4 miljard euro in de tas het gebouw te verlaten. Ze hebben hiervoor elf dagen toegang tot de gelddrukmachines nodig. Dit vereist een uitgekiend plan om de speciale eenheden van de Spaanse politie om de tuin te leiden. Vanaf aflevering 1 ben je verslaafd.

Geef een reactie