Clarins Men Booster Bronzant

Verlang je met dit grauwe naar de warme zomermaanden? De Booster Bronzant van Clarins Men helpt je alvast een handje en geeft je het hele jaar door een natuurlijke glow!

Clarins Men zet met de Booster Bronzant Visage een nieuwe stap in de richting van huidverzorging op maat. Het gaat er niet om dat je jouw huidverzorging moet veranderen, maar dat je het op een natuurlijke manier een boost geeft. Door het toevoegen van drie druppels aan je dagelijkse gezichtscrème, gel of lotion krijg je een natuurlijke én gezonde teint. Gebruik vervolgens twee druppels van de Booster Bronzant als je het gewenste resultaat bijna hebt bereikt. Tenslotte breng je het aantal druppels terug naar één druppel om de gezonde natuurlijke gloed te behouden.

De Booster Bronzant bestaat uit natuurlijke bestandsdelen. Het DHA & Erythrulose complex bevordert een opbouwende en een natuurlijke uitziende gebruinde gloed. De Aloë Vera extracten zorgen voor het verzachten en hydrateren van de huid. Tot slot krijgt de huid een energieboost door de toevoeging van gymnema en bizongras extracten.

De Booster Bronzant Visage is speciaal voor mannen en is vanaf midden maart verkrijgbaar voor €28,50 (15 ml).

Geef een reactie