Hennessy Very Special Limited Edition

Na de kleurrijke editie van JonOne vorig jaar, heeft Hennessy dit jaar kunstfenomeen en urban street artist Alexandre Farto a.k.a. Vhils weten te strikken voor het ontwerp van een exclusieve fles. De Portugese artiest staat bekend om zijn uitgebreide portretten die zijn gesneden, gebeiteld of geëxplodeerd uit verschillende lagen baksteen, papier, verf, steen of hout. Zijn kenmerkende stijl komt terug in het design van de nieuwe Hennessy Very Special Limited Edition fles.

Alexandre heeft inspiratie gehaald uit de vertrouwde symbolen van Hennessy en heeft daarmee geëxperimenteerd met papier, hitte en zuur. Het resultaat: een mix van zowel de kenmerkende grungy, moderne esthetiek van de kunstenaar als de 250 jaar oude geschiedenis van Hennessy.

Hennessy Very Special Limited Edition is ‘s werelds meest populaire cognac. De karakteristieke blend van volle aroma’s van eikenhout geeft de cognac een krachtige smaak van geroosterde amandelen en frisse tonen van druiven.

De Hennessy Very Special Limited Edition by Vhils is te koop bij de beter gesorteerde slijterijen voor €32,50. Er zijn maar vierhonderd flessen, dus wees er snel bij!

Geef een reactie