HET ULTIEME BOEK OVER DE LAND ROVER SERIES EN DEFENDER 

Precies 69 jaar geleden, op de AutoRAI in Amsterdam, werd de eerste Land Rover geboren. Deze iconische 4×4 viert op 30 april 2018 zijn zeventigjarige bestaan en dat viert het merk met het stijlvolle boek Icon, de officiële geschiedenis van de Land Rover Series en Defender. 

Het boek is een tijdreis langs alle legendarische expedities, reddingsoperaties en avonturen die met deze indrukwekkende auto’s zijn ondernomen. En natuurlijk langs alle mensen die de auto mogelijk hebben gemaakt!

02-Land-Rover-Defender-Book

Er zijn foto’s uit  uitgebreide archieven geselecteerd om de rijke geschiedenis te illustreren, interviews met mensen achter de auto’s – van productiemedewerkers tot belangrijke klanten en managers – en de mensen verantwoordelijk voor de volgende generatie Defender (Chief Design Officer Gerry McGovern en Executive Director en Product Engineering Nick Rogers) delen eveneens hun gedachten over waarom de Series en de Defender zo speciaal zijn. Ook beroemdheden delen hun ervaringen in het boek. Zo is het voorwoord geschreven door de beroemde Land Rover-klant en The Grand Tour-presentator Richard Hammond. Avonturier Bear Grylls en modelegende Ralph Lauren zijn slechts een paar van de beroemde namen die op de pagina’s te vinden zijn.

01-Land-Rover-Defender-Book

Je bestelt het boek hier

Geef een reactie