NEW: Galaxy Note9

De Galaxy Note is altijd al het paradepaardje geweest op het gebied van premium technologie en baanbrekende innovaties; en dat bewijst Samsung nogmaals met de komst van de nieuwe Galaxy Note9. Je krijgt het beste van het beste: ultieme prestaties, een nieuwe S Pen met connectiviteit en Samsungs meest intelligente camera tot nu toe!

De smartphone is volledig toegesneden op de wensen en behoeftes van nu. Of het gaat om werk of entertainment, met de Galaxy Note9 haal je alles uit je drukke leven. Want je wil en moét 24 uur per dag presteren (ook als we slapen, dan juist ;-). Je wil je geen zorgen hoeven maken dat je telefoon leeg raakt precies op het moment dat jij hem nodig hebt. Je wilt geen foto’s hoeven verwijderen omdat het geheugen vol is. En je wilt gamen zonder vertraging en haperingen. De Galaxy Note9 zorgt daarvoor en laat je nooit in de steek.

Lange batterijduur, grote opslag, sneller en meer power 

Zo heeft de Galaxy Note9 een 4.000 mAh batterij, en dat is voor het eerst; nog nooit eerder dat zo’n grote batterij in een Galaxy-vlaggenschip. Dus je kunt de hele dag vooruit. Van de vroege morgen tot de late avond praat, game, app en kijk je ongestoord.

Foto’s of apps verwijderen omdat je geen geheugen meer hebt? Dat is verleden tijd. De Galaxy Note9 komt met twee opslagopties, 128 en 512 GB intern geheugen. Met toevoeging van de microSD card kun je dat zelfs opvoeren tot 1TB1. Daarmee heb je altijd meer dan genoeg ruimte voor foto’s, video’s en apps.

 

En snel, dat is deze nieuwe parel onder de smartphones zeker. Want met 10 nm processor is de Galaxy Note9 een extreem krachtige smartphone. Met de snelste netwerksnelheden van het moment (tot 1.2 gigabit per seconde) kun je streamen en downloaden zonder haperingen. Om de smartphone te koelen, bevat de Galaxy Note9 een Water Carbon Cooling systeem dat Samsung zelf ontwikkelde. Een algoritme zorgt voor krachtige, stabiele en optimale prestaties.

Ook zit er een vooruitstrevende camera in de Note9. De camera op dit toestel is de slimste die Samsung tot nu toe ontwikkelde. Dankzij intelligentie herkent de camera beelden, zoals achtergrond en onderwerp, die vervolgens worden verdeeld in een van de twintig categorieën. Op basis van die categorie optimaliseert de camera de foto, dus je kunt een verbluffend, levensecht beeld met sprekende kleuren verwachten als resultaat. Maar wat ook handig is, is dat Galaxy Note9 je laat weten als er iemand met zijn ogen knippert, zodat je gelijk nog een foto kunt maken zonder dat het moment verloren gaat. Dit gebeurt ook als het beeld wazig is, er iets op de lens zit of als een achtergrondlicht de kwaliteit van het beeld vermindert. En tot slot: de geavanceerde ruisonderdrukking gaat hand in hand met een Dual Aperture2. De camera past zich, net als het menselijk oog, automatisch aan lichtomstandigheden aan. Zo maak je met dus altijd super scherpe en heldere foto’s.

S Pen

Wat de Note-serie altijd al uniek maakte, is de S Pen. Die is bij de Note9 nóg belangrijker geworden. Want dankzij de Bluetooth Low-Energy (BLE) op de nieuwe S P maak je op een heel nieuwe manier gebruik van de Note. Met een simpele klik maak je selfies en groepsfoto’s, presenteer je slides, pauzeer je een video – en nog veel meer. Over tijd besparen gesproken!

Smart working

Maar er is nog meer waardoor je sneller en effectiever kan werken of entertainment. Het 6,4 inch Super AMOLED Infinity Display verzekert je van een meeslepende kijkervaring. Deze wordt ondersteund door stereo speakers (getuned door AKG) met Dolby Atmos®. Dus video’s en games zien en klinken waanzinnig. Het is niet voor niets dat YouTube de Galaxy Note9 noemt als hét toestel waarop je YouTube het beste ervaart.

Wil je een presentatie geven? Daar kan de Note9 ook heel goed bij helpen. Van het geven van presentaties tot het bewerken van foto’s, het kan op het grote scherm dankzij DeX. Je neemt de HDMI adapters3 makkelijk mee in je tas en koppelt daarmee de Note9 aan een monitor. Zo heb je niet alleen een virtuele desktop, maar ook een volledig functionerend tweede scherm. Je bekijkt een video en maakt ondertussen aantekeningen met de S Pen, terwijl je de Galaxy Note9 ook als trackpad kunt gebruiken. Hoe productief!

De Galaxy Note9 met Hybrid Dual SIM is vanaf 24 augustus verkrijgbaar in de kleuren Ocean Blue, Midnight Black en Lavender Purple. Verkoopprijs vanaf € 999,-. Wil je je oude toestel inruilen en de Galaxy Note9 vooruitbestellen? Er is een pre-ordervoordeel van 9 t/m 23 augustus. Lever je oude smartphone in en krijg €100,- en de inruilwaarde van je smartphone als korting op een nieuwe Note9. Ruil je een oude Galaxy Note in, dan ontvang je €200,- in plaats van €100,-.

Geef een reactie