Smartwatch special edition

Naast je dagelijkse horloge hebben we natuurlijk een smartwatch – voor de afwisseling maar ook voor de geavanceerde technisch. De Gear S3 en Gear Sport kennen we al langer, maar nu komt Samsung met een wel heel gave Special Edition. En daarmee wordt voor eens en altijd bevestigd dat smartwatches de status van gadget definitief ontgroeid zijn. De uitstraling van de horloges is tijdloos, terwijl de mogelijkheden eindeloos zijn. Daarmee is de smartwatch nóg aantrekkelijker voor de klassieke horlogeliefhebber.

In de Special Editions gaat tijdloos design hand in hand met geavanceerde technologie. Met het klassieke ontwerp – ronde wijzerplaat en massieve metalen horlogeband – hebben de Gear S3 Frontier, Gear S3 Classic en Gear Sport het uiterlijk van een ‘gewoon’ hoogwaardig horloge, alleen bieden ze talloze extra’s. Wat dacht je van de stijlvolle roterende ring waarmee neem je gesprekken aanneemt? Maar je kunt natuurlijk ook je apps openen en berichten lezen.

Het klassieke uiterlijk van de Special Edition Gear S3 of Gear Sport onthult niets van wat het slimme horloge allemaal kan. Via GPS houd je bijvoorbeeld je loop- of fietsroute bij, terwijl je tegelijkertijd naar Spotify luistert. Maar ook andere apps heb je altijd bij de hand, van KLM, 9292 en Parkmobile tot Buienradar. Met het waterdichte ontwerp (5 ATM) is het bovendien mogelijk om de Gear Sport te gebruiken voor zwemmen en andere watersporten. Daarnaast zorgt de grote batterijcapaciteit ervoor dat jouw horloge maar eens in de paar dagen opgeladen hoeft te worden.

De Special Editions van de Gear S3 Frontier en Gear S3 Classic zijn verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 399,-. De Gear Sport is beschikbaar voor € 369,-. De horloges worden geleverd in een feestelijke geschenkdoos en zijn uitgerust met een stalen band, terwijl een losse rubberen of leren band apart wordt meegeleverd. De smartwatches zijn geschikt voor gebruik met Android en iOS. Kijk voor meer informatie op www.samsungspecialedition.nl.

Geef een reactie