4x must see movies in november

Welke films móét je gezien hebben deze maand? Waar praat iedereen over? Op de Talkies redactie wordt het luidt en breed besproken, dus deze 4x must see movies moet je zien deze maand!

Guess who’s back

Na jaren van afwezigheid is de horrorklassieker ‘Jigsaw’ weer terug. Wanneer er door de hele stad lichamen opduiken, elk op een gruwelijke manier om het leven gebracht, wijzen alle sporen naar de overleden moordenaar John Kramer.

The Foreign

Een actiefilm met in de hoofdrollen Jackie Chan en Pierce Brosnan. Wanneer de dochter van een Chinese restauranteigenaar wordt vermoord door IRA-terroristen en de politie geen actie wil ondernemen, besluit haar vader het heft in eigen handen te nemen.

The Snowman

Wanneer Harry Hole, hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is. Vanaf 2 november te zien.

LOVING VINCENT

‘LOVING VINCENT’ is een uniek project over het leven en de mysterieuze dood van Vincent van Gogh. Het is de eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld. In 65.000 frames, met de hand geschilderd door 125 kunstenaars die dezelfde techniek als Van Gogh hanteerden, brengt de film Van Gogh’s meest inspirerende schilderijen tot leven.

Geef een reactie