Must watch: deze films op Netflix

Heerlijk het is eindelijk vakantie! Lekker relaxen met vrienden en familie tijdens de feestdagen en tussendoor lekker op de bank hangen. Wij snappen het als je dit samen met je loved one doet. Wat zij leuk vindt, vind jij niet leuk en andersom. Wij hebben de oplossing; een lijstje vol leuke films die jullie samen kunnen kijken.

Mowgli

Geen kerstfilm maar zeker het kijken waard, het verschil tussen wekelijkheid en computeranimatie is bijna niet meer te zien. Geniet van het klassieke verhaal in een nieuw jasje.

Office Christmas Party

Geen schattige liefdes verhalen of belangrijke levenslessen, gewoon pure sex, drug en rock en roll. Een kantoormanager wil de CEO, die ook zijn zus is, ervan weerhouden om zijn afdeling te sluiten en organiseert een wilde kerstborrel om een grote klant binnen te halen.

Christmas Inheritance

Een kerst film niet zo zeer over liefde, natuurlijk is het er wel, maar vooral over het leven en belangrijke levenslessen. Voordat socialite Ellen haar vaders bedrijf mag overnemen, moet ze het stadje bezoeken waar hij vandaan komt. daar leert de het belang van hard werken en anderen helpen.

The Holiday Calendar

Het is waar, kerstfilms zijn af en toe een beetje voorspelbaar maar bij deze blijft er toch een soort van plot twist! Een getalenteerde fotografe die vastzit in een uitzichtloze baan, erft een antiek adventskalender die mogelijk de toekomst voorspelt en haar de weg wijst naar de liefde.

Your turn?

Ben jij nou aan zet de films te kiezen en je hebt geen zin in een kerstfilm? Kijk dan eens naar deze films, die staan sinds kort ook op Netflix!

  • Lord of The Rings Trilogie
  • Fantastic Beast and Where to Find Them
  • Thor Ragnarok
  • Non-Stop

Geef een reactie