Netflix 2017 in vogelvlucht

Welke series hebben we het afgelopen jaar massaal gekeken, welke series lieten ons niet meer los, lieten ons huilen, bibberen of lachen? Netflix heeft het voor je op een rij gezet. 

Hoe relaxed is het om ons zondag te settelen op de bank en alleen maar Netflix te kijken. En de rest van Nederland is het met ons eens, want we staan wereldwijd op de achtste plek als het gaat om het dagelijks bingen van series op Netflix. In 2017 had Netflix meer dan honderd miljoen abonnees wereldwijd, die op hun beurt meer dan 140 miljoen uur per dag (of één miljard uur per week!) naar Netflix keken. De meest populaire dag om films of series te kijken op Netflix was, zonder enige twijfel, zondag 1 januari.

In Nederland zijn we dol op nostalgie. Dat komt duidelijk naar voren in de shows die ons het afgelopen jaar bezig hielden: Stranger Things en Gilmore Girls: A Year in the Life. We waren gek op dramaseries als Riverdale, Anne met een E en Greenleaf en komedies zoals Wet Hot American Summer: Ten Years Later en The Good Place.  Maar we genoten ook volop van drama’s als The Crown, Ozark, Frontier en El Chapo. En daarnaast keken we ook nog eens massaal naar de series: El Chapo, Ozark en Narcos.

Kortom; we zijn wereldwijd gek op Netflix. En wij gaan ook in 2018 gewoon door met bingen!

 

Geef een reactie