Nieuw in Nederland: THE CAN BAR

Nieuw in Nederland THE CAN BAR. Misschien zie je het al aan de naam, in THE CAN BAR eet je gastronomische gerechten uit een blikje. Spreekt je in eerste instantie niet direct aan? Dachten wij ook, totdat we foto’s en gerechten zagen. Zeker het proberen waard, check onderstaande maar!

In het nét geopende The Can Bar aan de Utrechtsestraat in Amsterdam waan je je een beetje in Portugal. In deze foodbar, met de slogan Oh Yes You Can, kun je op gastronomisch niveau eten… uit een blikje. Een horecaconcept dat uniek is in Nederland. Je kunt onder andere kiezen uit tonijn, makreel, sardines, kabeljauw en er zijn ook heerlijke vispatés. Je eet het in combinatie met een frisse salade en versgebakken brood, natuurlijk met een lekker (speciaal)biertje, een goed glas wijn of een heerlijke Portugese espumante.

 

The Can Bar

The Can Bar is een bar waar kleine gerechtjes geserveerd worden, met name visconserven van gerenommeerde Portugese bedrijven. Dit alles in een modern-warm vormgegeven interieur met smaakvolle Portugese details, waarbij de blikjes de letterlijke blikvangers zijn.

Het concept  is overgewaaid uit Portugal en past helemaal bij de trend van gezond eten en dat voor een zeer betaalbare prijs. De gemiddelde prijs is maar 5,50 euro. Een voordeel van uiteten gaan bij The Can Bar is ook dat het maar weinig bereidingstijd kost: binnen vijf minuten staat je gerecht op tafel, inclusief vers gebakken brood.

Yes you can…

In The Can Bar mag en kan alles. Je mag met je vingers eten, spelen met je servet en gewoon je ellebogen op tafel houden. Je kunt je eten delen, van je tafelgenoten proeven, met je mond vol praten en zo hard lachen als je wilt. Ook kun je er heerlijke bieren en wijnen proeven. En niet onbelangrijk; je kunt er ook altijd terecht voor alleen een drankje, een borrel met een groep of kijken naar een voetbalwedstrijd op het grote tv-scherm, of je nou alleen of met je vrienden bent. Oh Yes You Can!

Openingstijden

Dagelijks van 16.00 – 01.00 (vr/za 03.00) en tijdens wedstrijden van Ajax eerder indien nodig. Reserveren is niet nodig, je bent altijd welkom. thecanbar.nl

Geef een reactie